VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Simulátory

Metro - Simulátor londýnské podzemky

Metro - Simulátor londýnské podzemky

Žáner: Simulátory
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Hráč sa tu chopí úlohy obyčajného radového strojvedúceho metra. Zasadnete teda do riadiacej kabíny metra, vyberiete si jazdný poriadok a trasu, po ceste musíte dodržiavať jazdný poriadok, dbať na mnohé ďalšie podstatné záležitosti a idete. Ďalej a ďalej pokračujete tunelmi, tu a tam vyjdete na povrch, potom zase do tunelu, naberáte cestujúcich, doháňate oneskorenie a snažíte sa doraziť do cieľa včas.

Sieť liniek je naozaj bohatá, obsahuje celý Circle Line v jeho súčasnom prevedení vrátane novej sekcie, v decembri roku 2009 otvorenú Hammersmith. Táto trasa ponúka dĺžku 27 km s 35 stanicami, hra teda prináša množstvo hodín zábavy a zaujímavých úloh.

Circle Line bola po prvýkrát popísaná už v roku 1949, ale až v roku 1947 vznikol plán metra. Trasa metra nebola postavená ako samostatná položka, ale prepojenie z rôznych častí Metropolitan Line a District Line.

Fyzika bola vyvinutú na základe skutočných hodnôt, ako sú použité v trenažéroch. Jazdné a brzdové vlastnosti vlakov, sú uvedené veľmi dôveryhodne a dávajú vám správny pocit z jazdy a kontroly nad vlakom londýnskeho metra.

Galéria k tovaru