VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Športové

FIFA Manager 12

FIFA Manager 12

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Športové
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

FIFA Manager 12 sa dočkal vylepšenia prakticky vo všetkých oblastiach. Zásadné rozšírenie a doplnenie obsahuje 3D mód, modely financií a prestupov, či kalendár. Zmeny v 3D móde zaručujú oveľa reálnejší zážitok z hry, obsahujú novú logiku a umelú inteligenciu hráčov; lepšie vyzerajú i možnosť nastavenia taktiky, striedanie hráčov, či počínanie trénerov súpera. Nové intuitívne užívateľské rozhranie umožňuje získať relevantné informácie k aktuálnemu dianiu v zápase v horizonte sekúnd a vydávať presné taktické pokyny.

Oveľa autentickejší je i prvok financií v hre. Príjmy klubu ovplyvňujú úspechy i neúspechy na ihrisku a sú odstupňované podľa ekonomickej sily sponzora na drese. V oblasti prestupov môžu hráči nasadzovať futbalistov v testovacích tréningoch i prípravných zápasoch. Môžu si tiež zadať detailné rozbory mužstva a ľahšie tak nájsť jeho slabiny. Kalendár obsahuje množstvo nových možností, ako charitatívne gala večery, alebo priame dotazy na uskutočnení priateľských stretnutí. Okrem toho je možné opäť na dennej báze plánovať a organizovať tréningy.

FIFA Manager 12 obsahuje celú radu vylepšení online režimov, pričom všetky prémiové funkcie z minulej edície sú teraz prístupné úplne každému. Vylepšenia sa konkrétne týkajú dokonalejšieho editoru avatara, možnosti tvorby fantazy líg a pestrej škály nových štatistík.