VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

The Sims: Medieval: Pirates and Nobles

The Sims: Medieval: Pirates and Nobles

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk, český manuál
Dostupnosť tovaru: 3 ks

Tento prvý balíček dobrodružstiev pre The Sims: Medieval poskytuje hráčom väčšiu voľnosť v spôsobe, akým chcú hrať, čo je jeden z hlavných rysov celej série The Sims. Ľudia, ktorí dávajú prednosť lineárnejšiemu formátu hry, tu nájdu nové úlohy a ambície kráľovstva, zatiaľ čo ostatní sa môžu tešiť na voľné skúmanie stredovekého života.

Dodatok pre hru obsahuje nové varianty a možnosti riešenia všetkých herných aspektov. Príbeh začína vo chvíli, kedy do kráľovstva prichádzajú piráti z Aarbyvillu a šľachta z Tredonie. Krátko potom sa začína odvíjať kolotoč šermiarskych súbojov, milostných afér, veľkých dobrodružstiev i záhad. Priaznivci hrdinských misií ocenia nové zábavné výpravy vychádzajúce z pôvodnej hry – napr. hľadanie fontány mladosti, alebo ochrana kráľovstva pred zlým čarodejníkom.

Vojna medzi Tredóniou a Aarbyvillom otvára prístup k novým ambíciám a možnostiam, ktorých prostredníctvom môžu hráči ďalej rozvíjať svoje ríše. Vybrať si k tomu môžu kohokoľvek - od kráľa, či kráľovnej, cez rytiera, až po prostého kováča - a postavu na dané dobrodružstvo náležite pripraviť. Novým a veľmi atraktívnym prvkom je hľadanie pokladov. Pomocou mapy a lopaty sa hráči môžu dostať k vzácnym a dobre ukrytým pokladom so zaujímavými odmenami pre postavy hrdinov. Medzi ďalšie nové objekty patria napríklad mučiace kreslá, alebo vtáky, ktoré je možné pomenovať a cvičiť.

V tomto balíčku nájdete množstvo predmetov s pirátskou a šľachtickou tématikou k vyšperkovaniu ich legendárnych mečov, alebo obzvláštneniu kráľovskej svatby. Ďalšie nové charakteristické predmety je možné používať pre odmeňovanie, či trestanie. V rámci vylepšení môže hrdinu sprevádzať nový spoločník v podobe sokola, či papagája. A pokiaľ sa objaví nejaký obzvlášť neposlušný simík, potom ho hráči môžu poriadne potrápiť v mučiacom kresle.