VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

Halo 4

Halo 4

Výrobca: Microsoft
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 3 ks

Odohrávajúc sa takmer päť rokov po udalostiach z hry Halo 3 posúva sa Halo 4 odvážnym novým smerom a tvorí kulisy pre novú epickú sci-fi ságu, v ktorej sa Master Chief vracia čeliť osudu a postaviť sa starovekému zlu, ktoré ohrozuje osud celého vesmíru. Po stroskotaní na tajomnom svete obklopený novými nepriateľmi a smrtiaciami technológiami vesmír už nikdy nebude taký ako predtým.

Okrem bohatého príbehu a kampane zavádza Halo 4 nový priekopnícky multiplayer s názvom Halo Infinity Multiplayer, ktorý stavia na bohatej multiplayerovej histórii značky Halo, a ktorý ďalej inovuje a mení spôsob, akým hráči vnímajú herný príbeh a multiplayerový zážitok. Vstúpte do sveta Infinity a zažite originálny Halo multiplayer a Spartan Ops, fiktívne epizodické kooperatívne misie.

- Master Chief sa vracia, aby bojoval so starovekým zlom usilujúcim sa o pomstu a vraždenie. Ľudstvo a vesmír už nikdy nebudú ako predtým.

- Zažite úsvit nového epického Halo dobrodružstva sám, alebo na rozdelenej obrazovke s až tromi priateľmi

- Infinity Multiplayer v Halo 4 ponúka rozšírenú sadu multiplayerových režimov, zbraní, vozidiel, brnení a systém vylepšovania Spartan 4 .

- Porážajte súperov v sviežich, pohlcujúcich nových herných režimoch a stratégiách.

- Sledujte svoje skupiny, štatistiky a skóre na HaloWaypoint.com.

- Ponorte sa do grafiky, zvuku a impozantnej hrateľnosti Halo 4, vrátane tajomnej a smrtiacej novej triedy nepriateľov.