VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

Anno 1404 CZ (GOLD)

Anno 1404 CZ (GOLD)

Výrobca: Ubisoft
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

ANNO 1404
Ponorte sa do pokračovania jedinečnej hernej budovateľskej stratégie, v ktorej sa vydáte k nádhernému ostrovnému svetu, ovládnete triky obchodu, diplomacie a ekonómie a postavíte svoje vlastné monumentálne mestá. Nepretržite opatrné a podrobné plánovanie pomôže k zaisteniu potrieb občanov a tak i v rozvoji hráčovho impéria.

Prínos zemí Orientu, tucty vylepšujúcich objektov, nové upraviteľné prvky a väčšie ostrovy i svety vám dajú veľa voľného priestoru k vyjadreniu svojich predstáv a vtlačení osobitosti svojím mestám. Vďaka vašej predstavivosti a úplne novému grafickému enginu všetky mestá vypadajú skutočne jedinečne.

I keď pokračovanie ponúka obrovské množstvo nových vecí, ktoré ešte v Anno sérii nikdy neboli, hra zostáva strategickou hrou pre začiatočníkov i profesionálov. S novým intuitívnym ovládaním, strhujúcou kampaňou, či plne modifikovateľným sandbox módom.

ANNO 1404 - Benátky
Svet Anno 1404 sa rozrastá a od dneška zahŕňa i on-line režim pre viacerých hráčov. V hre bude možné infiltrovať vašich nepriateľov a sabotovať ich obchodné expanzie, alebo preberať kontrolu nad ich mestami vďaka vplyvu v mestských radách.

Multiplayer umožňuje hru pre osem hráčov v režimoch verzus, či kooperácie a rôzne kombinácie pri boji proti nepriateľom riadenými umelou inteligenciou. Hlavnú kampaň obohacuje 60 nových predmetov a 300 úloh, nové druhy ostrovov a scenáre.

Hlavné rysy:
- Poznajte kultúru a technológie orientu.
- Naučte sa diplomaticky jednať s cudzou kultúrou.
- Objavte technológie a vyrábajte výrobky ako keramiku, koberce a mnoho ďalších.
- Podrobte si klimatické výzvy pustých ostrovov a zúrodníte suchú pôdu.
- Stretnite sa so sultánom a získajte si jeho rešpekt.
- Vztýčte vo svojich mestách impozantné monumenty a získajte si tak pozornosť sultánov a kráľov.
- Zvláštne tituly, medaily, ďalšie odmeny.