VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné

Tom Clancys Splinter Cell Trilogy HD

Tom Clancys Splinter Cell Trilogy HD

Výrobca: Ubisoft
Žáner: Akčné
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Tom Clancys Splinter Cell
Zahrajte si za Sama Fishera, operačného agenta jednotky "black-ops" z oddelenia NSA. Sam vyzbrojený najmodernejšími technológiami, je povolaný preniknúť na nepriateľské územie, zneškodniť nepriateľa a uniknúť bez zanechania stopy.

Tom Clancys Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Pandora Tomorrow je pokračovanie originálnej stealth ("tiché - tajné") akcie, ktorá získala minulý rok vysoké ocenenie od hráčov i časopisov.
Vašou úlohou je plniť najrôznejšie misie po celom svete za maximálneho utajenia. Hrou sa prelína napínavý príbeh s politickým pozadím. Už tak prepracovaná hra bola opäť vylepšená a to nielen po grafickej stránke. Pribudli nové pohyby, akcie a predmety a hlavne konečne si budete môcť zahrať s viacerými hráčmi po sieti.

Tom Clancys Splinter Cell: Chaos Theory
Nový diel špionážnej akcie nadväzuje na úspechy svojich predchodcov a po miernej odbočke v podobe Pandory Tomorow kde sa pilotný príbeh vracia k téme informačnej vojny. Sam je opäť vo vývoji diania, ale protivníci sú oveľa nebezpečnejší ako naposledy. Našťastie ani Sam nezaháľal a naučil sa novým kúskom, obohatil svoju výbavu o nôž, pušku získala palebnú silu v podobe zabudovanej brokovnice. Situácia sa tak môže riešiť omnoho ráznejšie a nemusí sa vyhýbať otvoreným prestrelkám - ale môže.