VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné adventúry

Tomb Raider Trilogy (Classics HD)

Tomb Raider Trilogy (Classics HD)

Výrobca: Eidos Interactive
Žáner: Akčné adventúry
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Balíček obsahujúci tituly TOMB RAIDER Legend a TOMB RAIDER Anniversary, obidva remastrované do HD kvality, rovnako ako hru TOMB RAIDER Underworld, ktorá vyšla pre PlayStation 3 už skôr. Exkluzívne pre tento balíček bolo rovnako vytvorené veľké množstvo predmetov, napríklad tematická sada TOMB RAIDER TRILOGY pre PlayStation 3, ženský avatar Lary Croft a mužský avatar Vikinga Thralla pre Playstation Home a kolekcia HD trailerov so zábermi z tvorby celej hernej série, čo predstavuje nutnosť pre každého fanúšika hry TOMB RAIDER.

Tomb Raider: Legend
Archeologička Lara Croft je späť a v tej najlepšej forme so svojou kariérou. Tentokrát je cieľom jej dobrodružstva starobylý anglický artefakt, v jeho získaní jej bráni celá rada nepriateľov vrátane jedného úhlavného nepriateľa, ktorého dlho považovala za mŕtveho.

Všetky miesta sú navyše vďaka využitiu reálnej fyziky interaktívne, čo umožňuje nachádzať vlastné riešenie celej rady problémov. Okrem akrobatickej akcie sa dočkáte aj adrenalínových prestreliek, užijete si aj dopravné prostriedky a riešenie jednoduchých hádaniek.

Tomb Raider: Anniversary
Nejedná sa o kópiu prvého dielu TR série z roku 1996, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, ale skôr ide o nový titul, ktorý sa nechal originálom len inšpirovať.

Hra je postavená na engine použitom pre Tomb Raider: Legend a nasledovať v nej budete osudy Lary Croft, ktorá je najatá silným syndikátom, aby pre neho získala artefakt známy ako Scion. Časom však Lara zistí, že si z nej urobili syndikát, ktorý má zohrať úlohu v ďaleko väčšom pláne. Lara však vezme situáciu do svojich vlastných rúk, čo ju dovedie až k rozlúšteniu záhady stojacej za tajomným artefaktom Scion.

Tomb Raider: Underworld
Ďalší prírastok do kolekcie dobrodružstiev slečny Lary Croft, ktorý je dejovo zasadený za udalosti siedmeho dielu s podnázvom Legend. Príbeh sa točí okolo starého mayského kalendára a v jeho rámci sa pozriete predovšetkým do Mexika.

Tešte sa na džungľu plnú jaguárov a pytliakov. Postupom hry prejdete od slnečných priestorov cez daždivé prostredie až po tajomné a tmavé kobky. Nebojte sa, že budete niekde zbytočne blúdiť, pretože po Lare budú zostávať v bahne stopy.

Galéria k tovaru