VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Adventúry

Heavy Rain (Move edition)

Heavy Rain (Move edition)

Výrobca: Sony
Žáner: Adventúry
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Francúzske štúdio Quantic Dream je známe svojimi originálnymi hrami, ktoré nevytvárajú práve ako na bežiacom páse, ale keď už niečo vydajú, tak to stojí za to! Rovnako tak Heavy Rain. V podstate akčný thriller, je duchovným pokračovateľom nadmieru úspešnej a inovatívnej adventúry Fahrenheit.

V úlohe niekoľkých postáv bude hráč prechádzať na úroveň súčasných hier nezvykle dospelým a prepracovaným príbehom, ktorý sa točí okolo vyšetrovania vrážd sériového vraha nazývaného Origami Killer.

Devízou hry je jednak vynikajúce grafické a audio spracovanie, ale hlavne rad originálnych prvkov, ako v ovládaní, interface, herných možnostiach, či rozprávaní príbehu. Dalo by sa povedať, že Heavy Rain ide až za hranicu videohier a blíži sa k filmovému umeniu, ale pritom stále zostáva prepracovanou a zábavnou hrou, plnou interakcie a niekoľkými možnosťami, ako vyriešiť dané úlohy a situácie.

Obsahuje hru s upraveným ovládaním, soundtrackom, sťahovateľným prídavkom Taxidermist, 3 dynamickými XMB motívmi a deviatkou making of videí v dĺžke 45 minút.

Galéria k tovaru