VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Akčné

Beowulf + King Kong kolekcia

Beowulf + King Kong kolekcia

Výrobca: UbiSoft
Žáner: Akčné
Platforma: PC
Jazyk: české titulky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Dve akčné adventúry, z ktorých jedna vás postaví do úlohy legendárneho severského bojovníka a dánskeho panovníka Beowulfa, o ktorom sa hovorí, že vládne silou 30 mužov a v tej druhej sa nielen že stretnete s legendárnym King Kongom, ale tiež si budete môcť za neho zahrať.

Beowulf
Akčná adventúra, podľa filmu Roberta Zemeckisa a od autorov Ghost Recon: Advanced Warfighter, ktorá vás postaví do úlohy legendárneho severského bojovníka a dánskeho panovníka Beowulfa, o ktorom sa rozpráva, že vládne silou 30 mužov.

Do rúk dostanete šancu prežiť s Beowulfom 30 rokov jeho života a prežiť si situácie, ktoré nie sú vo filme vyobrazené. Do boja proti mocným titánom a celom rade príšer a obyčajných nepriateľov povedie malinkatú armádu až 12 bojovníkov, ktorých však musí najskôr jedného po druhom zachrániť. Beowulf využíva engine z Ghost Recon Advanced Warfighter 2, čo sa prejavuje nielen na pohľadnom audiovizuálnom spracovaní, ale aj na konceptu samotnej hry.

King Kong
Oficiálna hra k filmu King Kong sľubuje skvelú filmovú ukážku, pri zachovaní interaktivity počítačovej hry. Čaká na vás boj o prežitie na ostrove Skull Island v úlohe Jacka Driscolla a skúsite aj ohromnú silu mohutného King Konga.