VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Hitman: Absolution

Hitman: Absolution

Výrobca: Square-Enix
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: na sklade

Hitman: Absolution sleduje chladnokrvného nájomného vraha Agenta 47, ktorý sa vydáva na svoju najnebezpečnejšiu (a osobnú) misiu doteraz. Zradený tými, ktorým kedysi veril a lovený políciou, sa Agent 47 ocitá uprostred temného sprisahania a pohybuje sa v skorumpovanom a pokrútenom svete.

Oblečením si obleku tohoto legendárneho vraha sa stanete smrtiacim strelcom so schopnosťou splynúť s davom, zabíjať holými rukami a vyrobiť zbraň takmer z čokoľvek. Vžite sa do úlohy agenta 47 s jeho mnohými mimoriadnymi schopnosťami a zistite, akým Hitmanom ste.

- Spoznajte svoje obete a ukryte sa na ktoromkoľvek mieste. Obrovské množstvo prevlekov Vám ponúka hlboké stratégie, nové možnosti a moment prekvapenia.

- Zmeňte každodenné predmety na nástroje smrti. Unikátne zbrane môžete nájsť kdekoľvek, čo znamená, že prieskum sa môže vyplatiť úžasným spôsobom.

- Pozrite sa na svet očami dokonalého vraha. Odhadnite nepriateľské hliadky, identifikujte únikové cesty, dočasne zmeňte svoje prestrojenie a vďaka svojej schopnosti presnej strieľby spustite príval šialene presných výstrelov.

- Pristupujte ku každej úrovni svojim vlastným jedinečným štýlom. Tichí vrahovia môžu loviť z tieňa a nikdy nezanechať stopu. Akční maniaci, vtrhnite dnu s tasenými zbraňami cez dobre strážené vchodové dvere. Nezistiteľný, alebo neúprosný. Akým Hitmanom ste Vy?