VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Športové

FIFA 13

FIFA 13

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Športové
Platforma: PC
Jazyk: Český jazyk
Dostupnosť tovaru: na sklade

Zatiaľ najvyspelejšia umelá inteligencia bude motorom FIFA 13. V útoku umožní hráčom analyzovať okolitý priestor, dôraznejšie prenikať cez obranu súpera a pripraviť vopred dva spôsoby riešenia herných situácií. Virtuálni hráči sa dokážu sami vysunúť do voľného priestoru, bežať oblúkom, či meniť smer behu tak, aby dokázali využiť otvorenia v obrane.

Vďaka komplexnému systému driblovania záleží vo FIFA 13 na každom dotyku s loptou. Hráči majú možnosť používať proti súperom precízne držanie a vedenie lopty spolu s možnosťou pohybu v rozsahu 360°, takže je pre nich jednoduchšie vytvárať zaujímavé a nebezpečnejšie situácie 1 na 1. Systém spracovania prihrávok je realistickejši, a tak robí fázu držania lopty omnoho variabilnejšiu a menej predvídateľnú. Schopnosť hráčov spracovať prihrávku je teraz ovplyvnená tlakom brániaceho hráča, či trajektóriou a rýchlosťou prihrávky. 

Druhá generácia enginu na simuláciu fyzickej interakcie hráčov, teraz okrem súbojov hráčov o loptu, riadi aj súboje bez lopty. Hráči sa držia, postrkujú využívajú svoju fyzickú a výškovú prevahu a nútia protihráča k zlému spracovaniu lopty, či nesprávnemu rozhodnutiu. Nástroj taktických voľných kopov umožňuje vymýšľať a realizovať nebezpečné a nepredvídateľné voľné kopy. K lopte sa môžu postaviť až traja útočníci a využívať falošné rozbehy, naznačené prihrávky a sofistikované signály pri štandardných situáciách.

FIFA 13 ďalej obsahuje vylepšený režim kariéry, širokú paletu online funkcií a samozrejmosťou je rozsiahla autenticita s viac než 500 licencovanými klubmi.

Galéria k tovaru