VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / FPS

Dead Island (GOTY)

Dead Island (GOTY)

Výrobca: Deep Silver
Žáner: FPS
Platforma: PC
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Game of the year edícia obsahuje zatiaľ všetky vydané DLC balíčky.

Akcia z pohľadu prvej osoby zameraná hlavne na boj zblízka, vývoj postavy a upravovanie širokej škály zbraní. Toto všetko využijete v strhujúcej a drsnej kampani sledujúcej temný príbeh inšpirovaný klasickými zombie filmami. Kampaň je pritom možné hrať v kooperatívnom režime až v 4 hráčoch.

Teror. Násilie. Šialenstvo. Zmätok. Dovolenkový raj hore nohami. Tropický ostrov sa po tajomnom rozmachu zombie mení na miesto totálneho chaosu. Jedinou šancou hráča odtrhnutého od zbytku sveta je bojovať na život a na smrť a nájsť spôsob, ako z ostrova uniknúť.

Dej sa odohráva v otvorenom svete tropického ostrova, na ktorom na hráča číhajú hordy rôznych vyhladovených zombie. Hráč sa snaží v dovolenkovom raji plniť rozličné vzrušujúce úlohy. Vzhľadom na nedostatok zbraní a munície sa hráč musí spoľahnúť na využitie všetkých možných nájdených predmetov. Z tých si potom vyrobí zbrane na sebaobranu a pokúsi sa uspieť v intenzívnom boji proti zombie. Na nájdenie je široká škála predmetov, ktoré postupom času umožnia premeniť provizórne zbrane na hrozivé nástroje skazy.

Herné prvky:

- Boj zblízka z pohľadu prvej osoby

- RPG prvky vývoja postavy

- Hordy ohavných zombie

- Upravovanie zbraní

- Dejiskom je otvorený svet tropického ostrova

- Kooperatívna hra 4 hráčov

Galéria k tovaru