VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Závodné

DiRT: Showdown

DiRT: Showdown

Výrobca: Codemasters
Žáner: Závodné
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Naskočte do nového sveta arkádového pretekania s jednoduchým ovládaním a podvádzaním sa prepracujte do finále "Showdown", kde pred tisíckami fanúšikov nastúpite proti svojim súperom.

DiRT: Showdown ponúka tri hlavné kategórie: Preteky - používate nitro, aby ste predbehli súpera a prejdete sa traťami plnými rámp, prekážok a viacerých možných ciest. Najvyspelejší herný systém poškodenia sa pohybuje takmer na hranici svojich možností v kategórii Demolačné derby, kde si musíte preraziť cestu k víťazstvu. A nakoniec v podujatiach Hoonigan môžete preukázať svoje freestyle zručnosti v obrovských kaskadérskych parkoch s novým prístupným ovládaním.

DiRT: Showdown je najprepojenejšia hra v sérii. Split-screen multiplayer, online preteky pre až 8 hráčov, online a offline rýchle párty hry a YouTube integrácia, to všetko je štandard. Môžete tiež vyzvať priateľov pomocou nových Showdown výziev a súťažiť v online a offline režimoch.

V režime Career sa ponúka viac ako 50 rôznych podujatí v rámci štyroch majstrovstiev, v rôznych podmienkach (slnko, sneh a dážď) cez deň i za umelého osvetlenia v noci.

So vzrušujúcou kombináciou licencovaných a na zákazku vytvorených automobilov poháňaných technológiou EGO Game Technology Platform pre fenomenálny grafický výkon a ohromujúce poškodenie, je DiRT: Showdown novým štandardom pre arkádové pretekanie.

Galéria k tovaru