VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné adventúry

Devil May Cry - HD Collection

Devil May Cry - HD Collection

Výrobca: Capcom
Žáner: Akčné adventúry
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Devil May Cry

Nasledujte svoj osud v stredovekom boji dobra a zla. Napriek tomu, že bol démonom v najtmavšej časti pekla, legendárny bojovník Sparda sa jedného dňa ocitá na strane dobra. Sám sa bráni proti útokom démonov a uväzní ich vládcu. Teraz, o 2000 rokov neskôr, sa v americkej metropole na neho chystá pomsta. Sparda musí pomocou svojho meča opäť bojovať.

 

Devil May Cry 2

Dante je späť - prepracovanejší a tvrdší než predtým. Charizmatický lovec démonov zlepšil svoje bojové schopnosti pomocou štýlových nových pohybov a ničivých útokov. Ponúka nonstop akciu, ktorá kombinuje boj na blízko s najúžasnejšími zbraňovými sekvenciami, aké ste kedy mali možnosť vidieť.

 

Devil May Cry 3: Special edition

Od doby, čo démon Sparda zdvihol svoj meč, aby zachránil ľudskú rasu, uplynulo niekoľko tisíc rokov. Po víťazstve, keď boli zlé sily uväznené, Sparda sa spojil s ľudstvom a stvoril Danteho, napoly človeka a napoly démona, ktorý disponuje nadprirodzenou silou. Dante bol zasvätený, aby porazil zlé sily, jeho brat Virgil podľahol silám svojich zlých predkov. Jednej noci sa na streche Danteho detektívnej agentúry objavil jeho brat a vyzval ho do boja.

 

Balenie obsahuje prvé tri diely série "Devil May Cry" v HD rozlíšení

Galéria k tovaru