VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Bojové

Tekken Hybrid

Tekken Hybrid

Výrobca: Namco
Žáner: Bojové
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: na sklade

Tekken Hybrid obsahuje na jednom bluray disku tri hry zo série Tekken, ktoré potešia fanúšika tejto hernej série. V prvom rade to je remastrovaná HD verzia PlayStation 2 hry Tekken Tag Tournament. Ďalej to je exkluzívne verzia pokračovania už spomínanej hry, s názvom Tekken Tag Tournament 2 Prologue. No a nakoniec to je film s názvom Tekken Blood Vengeance zasadený do sveta prvého turnaja King of Iron Fist, ktorý si môžete užiť v stereoskopickom 3D.

Tekken: Blood Vengeance
Tento celovečerný 3D kompatibilný CG animovaný film z produkcie renomovaného japonského animačného štúdia Digitálne Frontier sa odohráva vo svete Tekken, kde je študent strednej školy a skúsený bojovník Xiaoyu Ling poverený korporáciou G Corporation úohou infiltrovať sa do medzinárodnej školy v Kjóte a získať informácie o tajomnom študentovi Shin Kamiya. Ale skôr než môže Xiaoyu urobiť vôbec nejaký pokrok vo svojom pátraní je Shin unesený neznámym útočníkom a smrtiace intrigy sa prehlbujú.

Tekken Tag Tournament HD
Prinášajúc unikátnyTekken Tag Tournament zážitok na PlayStation 3 vôbec po prvýkrát, je Tekken Tag Tournament HD remasterovaným full HD PlayStation 2 hitom Tekken Tag Tournament, ktorý vyšiel v roku 2000.

Tekken Tag Tournament 2: Prologue

Založený na arkádovej hre Tekken Tag Tournament 2 vydanej exkluzívnej pre Japonsko, obsahuje táto samostatná 3D kompatibilná hra štyri hrateľné postavy z filmu Tekken: Blood Vengeance (Xiaoyu, Alisa, Devil Jin ...), každú s ďalším kostýmom prevzatým z filmu vydaného exkluzívne s Tekken Hybrid.

Galéria k tovaru