VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / RPG

Fallout 3: The Pitt + Operation Anchorage

Fallout 3: The Pitt + Operation Anchorage

Výrobca: Bethesda Softworks
Žáner: RPG
Platforma: PC
Jazyk: CZ titulky
Dostupnosť tovaru: na sklade

Dve rozšírenia pre hru Fallout 3, kde v prvom z nich sa pozriete do virtuálnej reality pred udalosťami z pôvodnej hry, kde je celá oblasť v snežnom nádychu. Druhým prídavkom je potom priemyselná zóna predvojnového mesta so zmutovaným obyvateľstvom.


Operation Anchorage

Sa odohráva vo vnútri virtuálnej reality, v podstate ide o rekonštrukciu vojenskej akcie, k ktorej došlo dlho pred udalosťami Fallout 3. Úlohou je oslobodiť Anchorage na Aljaške, čo pre hráča znamená nové prostredie a s ohľadom na to, že na programe dňa bude väčšinou urputné bojovanie, tak i hrateľnosť nového obsahu bude iná. Nahráva tomu i fakt, že hráč pri vstupe do simulátoru príde o všetky nazhromaždené prostriedky (len dočasne) a bude nútený zmeniť svoj štýl hrania podľa toho, čo mu tvorcovia simulácie poskytnú.


The Pitt

Pittsburgh raz býval priemyselným centrom predvojnového sveta. Mesto bolo ušetrené hororu nukleárneho ohňa, len preto, aby boli jeho obyvatelia zasiahnutí hrôzostrašnou epidémiou chorôb, infekcie a mutácie. Vydajte sa do ruín tohto industriálneho mesta, teraz nazývaného The Pitt, a objavte tajomstvo, ktoré by mohlo poslať nárazovú vlnu skrz celý Wasteland. Bojujte s krutými zmutovanými Trog-mi, využite nové smrteľné zbrane ako AutoAxe a Infiltrator a rozhodnite o osudu infikovaných otrokov a otrokárov, ktorí hovoria tomuto mestu domov. Len vy môžete nájsť liek - ale máte odvahu ho použiť?


Datadisky vyžadujú pre spustenie základnú hru Fallout 3

Galéria k tovaru