VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Akčné adventúry

The Legend of Zelda: Skyward Sword

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Žáner: Akčné adventúry
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Hra predstavuje obrat v sérii odohrávajúcej sa okolo hrdinu Linka, princeznej Zeldy, zlého Gannona v krajine Hyrule. Podpora príslušenstva Wii MotionPlus úplne mení možnosť vedenia Linkovho meča, ovládač Nunchuk mení v plnom rozsahu ovládateľný štít a nový grafický štýl zaujme hráčove oko na prvý pohľad.

Link žije v meste Skyloft, ktoré sa vznáša vysoko nad povrchom Zeme, o ktorej existencii nemá žiadne potuchy. O existencii akéhosi sveta „tam dole“ sa dozvedá až v okamihu, kedy je dole poslaný s mečom Skyword, aby pokoril zlo, ktoré ohrozuje Hyrule. A ako samotný producent titulu Elji Aonuma prehlásil, meč sa neskôr premení v legendárny Master Sword.

Pre hranie The Legend of Zelda: Skyward Sword bude nutné použiť WiiMote Plus alebo WiiMote s pripojeným modulom Wii MotionPlus. Toto príslušenstvo umožňuje previesť do hry pohyby vašej ruky 1:1. Vďaka tomu sa vaša ruka stáva predĺženou rukou hlavného hrdinu a súboje s nepriateľom získavajú nový rozmer.

Nové príslušenstvo dáva vzniknúť tiež novým pomôckam, akou je napríklad lietajúci chrobák, ktorého môžete vyslať na prieskum okolia, môžete ovládať hod bomby a tiež sa od základu mení spôsob ovládania inventára a výberu zbraní.

The Legend of Zelda: Skyward Sword sa prezentuje v novom umeleckom štýle, ktorý je inšpirovaný maliarmi z doby impresionizmu, medzi ktorých patrí i napríklad Paul Cézanne. Herný svet pôsobí, ako by bol namaľovaný pestrou a sýtou paletou vodných farieb – tak, ako keby nakreslený obraz náhle ožil. Nesmieme zabudnúť zmieniť kolosálny soundtrack, ktorý bol tentokrát skutočne nahratý nefalšovaným symfonickým orchestrom.

Galéria k tovaru