VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Športové

UFC Personal Trainer

UFC Personal Trainer

Výrobca: THQ
Žáner: Športové
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Určite si osobné ciele a dosiahnite reálne výsledky s jedinečným fitness programom zmiešaných bojových umení (Mixed Martial Arts - MMA), ktorý je navrhnutý najlepšími trénermi z MMA a je certifikovaný UFC a NASM.

UFC Personal Trainer poskytne hráčovi rozsiahlu ponuku efektívnych a náročných cvičení, ktoré sú inšpirované MMA. Môžete použiť ako prednastavené, tak vlastné cvičebné postupy pre zvýšenie sily, vytrvalosti a tiež pre spaľovanie kalórií.

Inštrukcie a tipy od trénerov z MMA sú cielene zamerané na hráča, udržujú hráča motivovaného, fit a sledujú jeho cieľ v hre zabudovanom denníku. Herný režim Ultimate Training Mode umožní hráčom zúčastniť sa náročného tréningu s možnosťou získania odmien a zabaviť sa s priateľmi v kooperatívnom multiplayeri.

Hlavné prvky:

- Vyberte si vlastného trénera bojových umení, ktorý vás bude cvičiť a viesť

- Postupne si osvojte nové bojové cvičenia, tréningové techniky a nezabúdajte ani na zdravý životný štýl

- Spaľujte kalórie, vybrúste techniku k dokonalosti, posilujte svoju osobnosť a učte sa účinné údery, aby ste mohli dokončiť osobný fitness program

- Trénujte s legendárnymi osobnosťami UFC, Javierom Mendezom, Markom DellaGrottom a Gregom Jacksonom a získajte tipy priamo od zdroja!

Hra vyžaduje pohybové ovládanie Kinect

Galéria k tovaru