VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné adventúry

Ratchet and Clank Double Pack

Ratchet and Clank Double Pack

Výrobca: SCEE
Žáner: Akčné adventúry
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Double Pack obsahuje hry: Ratchet & Clank Tools of Desstruction a Ratchet & Clank A Crack in Time + bonusový DLC obsah v podobe štyroch avatarov a jednej dynamickej témy.

 

Ratchet & Clank: Tools of Destruction
Ďalší diel konzolistom dobre známej série nápaditej third-person akcie s pôvabným sci-fi kabátikom, v ktorom budete cestovať galaxiou tentokrát za účelom odhalenia skutočného pôvodu hlavnej postavy Ratcheta. K dispozícii Vám budú nové postavy, zbrane a celý herný svet na preskúmanie a pokorenie v grafickom prevedení, aké ste dosiaľ nezažili.

Ratchet & Clank: A Crack in Time
Ďalšie dobrodružstvo nerozlučných priateľov, ktoré priamo nadviaže na udalosti z Quest for Booty a zachytí Ratcheta vo chvíli, kedy našiel priamu stopu na Clanka, ktorého väzní Dr. Nefarious. V tejto časti na vás čakajú nelineárne úrovne, nové zbrane a vybavenie, ako sú levitujúce topánky, umožňujúce skákanie a nesmierne rýchle cestovanie po krajine, kde Vás z miery nevyvedú ani veľké terénne prevýšenia. Medzi zbraňami je zase k videniu napr. Sonic Eruptor, čo je pomerne dosť špecifická zbraň s podivným organizmom namiesto hlavne. Pri jej použití sa na obrazovke pravidelne plní a zase vyprázdňuje špeciálny ukazovateľ, a pokiaľ sa dokážete trafiť do správneho momentu, vyvoláte zničujúcu akustickú vlnu. Medzi nepriateľmi sa objavia známe tváre, pribudne i však pár nových, ktoré bude Ratchet a zrejme i Clank likvidovať vynoveným arzenálom zbraní a schopností.

Galéria k tovaru