VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Závodné

Driver: San Francisco - Collectors Edition

Driver: San Francisco - Collectors Edition

Výrobca: UbiSoft
Žáner: Závodné
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Vypredané

Zločinecký lord Charles Jericho je na slobode a San Francisco tak musí čeliť veľkej hrozbe. Iba jeden človek sa mu môže postaviť. Iba ten, ktorý prejazdil ulice stoviek miest a strávil celý svoj život chytaním zločincov. Pri boji s Jerichom však nie je cesty späť a on vie, že to môže tiež byť jeho posledná jazda. Jeho meno je John Tanner. A je šofér - DRIVER.

Objavte filmový zážitok z hrania série Driver: mäkké odpruženie, dlhé šmyky, ostré zákruty a rýchle naháňačky v hustej premávke, ktoré patria medzi tie najintenzívnejšie, aké kedy boli prevedené do sveta videohier.

Odkrývajte vzrušujúci príbeh, v ktorom je Tanner hnaný neukojiteľnou túžbu po pomste Jerichovi. Sledujte Tannerovu jazdu o život naprieč San Franciscom a zistite, ako ho táto jazda privedie do situácie, z ktorej už nie je návratu.

Potom, ako sa Tanner spamätá z hroznej nehody, uvedomí si, že má schopnosť sa okamžite prepnúť do iného vozidla a zmocniť sa ho. Čaká na vás úžasne intenzívny, rozličný a slobodný zážitok. Môžete sa prepínať do silnejších vozov, používať civilné autá na ničenie nepriateľov a dokonca sa tiež zmocniť automobilov vašich súperov.

Prejdite sa na viac než 200 km cestnej siete vedúcej okolo mosta Golden Gate a všetkými ikonickými miestami San Francisca. Prepínajte sa z jedného auta do druhého a ponorte sa do života ľudí, z ktorých každý má svoj unikátny pohľad na život v meste.

Zažite 9 odlišných, divokých a návykových online režimov, kde funkcia prepínania umožňuje hráčom byť na niekoľkých miestach súčasne. Svojich priateľov môžete sledovať, blokovať a predchádzať pri hre na jednej obrazovke, i v režimoch hry po internete.

Zaznamenajte svoje najlepšie kúsky a naháňačky v režisérskom režime, ktorý vám umožní vašu jazdu upraviť a podeliť sa o ňu s ostatnými. Vyskúšajte si svoje šoférske schopnosti v 20 zložitých pretekoch a 80 „výzvach“ rozprestretých po celom meste. Vypočujte si viac než 60 piesní od známych interpretov, v ktorých navyše nie je započítaná pôvodná znelka hry DRIVER.

Collector´s Edition obsahuje navyše:

- maketu auta Dodge Challenger 1970

- mapu San Francisca

- 2 nová autá do hry a jednu exkluzívnu výzvu


Hra vyžaduje neustále pripojenie k sieti internet!

Galéria k tovaru