VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

Dungeons

Dungeons

Výrobca: Kalypso Media
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: CZ titulky
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Hra za tých zlých, ktorá v mnohom pripomína legendárneho Dungeon Keepera, hrateľnosť sa ale výrazne líši. Hráč sa stáva pánom jaskyne, ktorú buduje za pomoci škriatkov tak, aby uspokojil špecifické potreby jednotlivých hrdinov. Tí v pravidelných intervaloch do podzemia vstupujú zo špeciálnych brán a snažia sa ukojiť svoje túžby (zlato, boj s príšerami, nová brnenia, kúzla a pod.).

Vašou úlohou je tak hrdinom pripraviť čo najzaujímavejšiu jaskyňu plnú truhlíc so zlatom, miestnosti so zbrojou a knižníc, kde sa naučí nové kúzla. Nesmiete zabúdať ani na príšery, stačí pre ne postaviť príslušné portály. Obludy sa okolo nich budú pohybovať a bojovať s prechádzajúcimi hrdinami. Práve na boj s nimi s pozemskými dobrodruhmi sa musíte zamerať tiež vy, príšery veľakrát nestačia. V akčnejších vložkách tak sa svojím avatarom disponujúcim kúzlami a špeciálnymi schopnosťami bojujete s hrdinami, pokiaľ ich práve vy zničíte, získate maximum duševnej energie nutnej pre ďalší rozvoj jaskyne.

Hra je mixom budovateľskej stratégie, tower-defense stratégie a akčného RPG, v mnohom je originálna a zábavná, v niektorých fázach ale môže byť dosť frustrujúca.

Galéria k tovaru