VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / RPG

Fable 3 CZ - Collectors Edition

Fable 3 CZ - Collectors Edition

Výrobca: Microsoft Games Studios
Žáner: RPG
Platforma: XBOX 360
Jazyk: CZ titulky
Dostupnosť tovaru: na sklade

Pokračovanie Fable II, mýtickej RPG rozprávky inšpirovanej legendami starej Európy hráča postaví pred náročnejšie rozhodovanie, než tomu bolo doposiaľ. To znamená, že vaše voľby majú väčší podiel na zmenách, ktoré sa v kráľovstve práve rozhodovaním pri hraní prejaví. Ako je zvykom nielen pri Fable hrách, ale prakticky pri všetkých tituloch od známeho vývojára Petera Molyneuxa, môžete si zvoliť, ako veľmi budete dobrí k ľuďom okolo seba, alebo práve naopak, zlí a odporní na všetko, čo sa na vás len trochu krivo pozrie.

Collectors Edition obsahuje navyše:

- Nový quest: Odhalíte v ňom záhadu začarovaných lesov a získate legendárny meč Vlkobijec (Wolfsbane), smrtiacu zbraň voči vlkom a balverínám.

- Exkluzívne miesta: Odomknite nový región, vhodný k tomu, aby ste sa tu usadili s rodinou, a nájdete tu nové poklady.

- Hracie karty: Tieto karty, vytvoreného štúdiom Lionhead, zobrazujú každý typ postavy vo Fable III, majú hrdinov, kráľov, rebelov a zlosynov z celého Albionu.

- Pečatnú mincu cechu: Minca má stranu Dobra (modrú) a stranu Zla (červenú). Hráčovi pomôže pred dôležitým rozhodnutím, ktorá naveky ovplyvní osud sveta.

- Nové plemeno psa: Boxeri, preslávení svojou vernosťou, sú statočnými psími spoločníkmi, hodnými kraľovaniu a kráľov.

- Originálny oblek: Vo vzdialenej zemi Aurora, novému cieľu dobrodružstva vo Fable 3, nájdete jeden mužský a ženský oblek.

Galéria k tovaru