VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / RPG

The Elder Scrolls IV - Oblivion (5th Anniversary Edition)

The Elder Scrolls IV - Oblivion (5th Anniversary Edition)

Výrobca: Bethesda Softworks
Žáner: RPG
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Oblivion je typickým príkladom role-playing hry novej generácie a stáva sa ďalším skokom vpred v oblasti herného priemyslu. Vkročte do bohatého, detailne spracovaného a pulzujúceho sveta hry, ktorý bol kedy vytvorený. Oblivion je najnovšou kapitolou výpravnej a úspešnej Elder Scrolls ságy a je našlapaná, aby hráča pohltila a naplnila skvelými zážitkami. Oblivion ponúka silnú kombináciu free-form hry so super grafikou a úžasnými scénami. Hráči majú v hre na výber medzi rozuzlením výpravného príbehu vo vlastnom tempe alebo prieskumom rozsiahleho sveta Oblivionu, kde na nich čaká mnoho jedinečných výziev. Vlastnosti:

  • Žite iný život v inom svete: Vytvorte a hrajte postavu podľa vašich predstáv. Vyberte si z postáv od urodzeného šľachtica po zlého úkladného vraha až po zvrašteného kúzelníka.
  • Grafika novej generácie: Efekty pixel-shader a podpora HDTV vytvárajú nevídaný obraz. V Oblivionu sa stretneme s mestami plných života, väznicami a maximálne realisticky stvárnenými lesmi, aké kedy boli v hre videné.
  • First Person bitky a kúzla: Všetky nové boje a systém mágie prenáša first person funkčné hranie do novej intenzívnejšej úrovne, kde pocítite každý úder.
  • Radiant AI: Tento priekopnícky systém Oblivion výrazne oživuje tým, že sa NPC chovajú, ako živí ľudia v skutočnom živote. Postavy, ktoré neovládate spolu komunikujú, chodia spať a plnia svoje vlastné úlohy.
  • Realistické postavy: Oblivion ponúka cez 1000 NPC postáv, ktoré vypadajú, ako živé s animáciou mimiky úst, hlasovou synchronizáciou a skvelou rétorikou, aká kedy bola v hre použitá. Dokonca sa stretneme i s improvizovanou konverzáciou medzi jednotlivými postavami a samotným hráčom.
  • Hra s otvoreným koncom plná výziev: Rozsiahly svet Oblivionu je otvorený k preskúmaniu v tempe každého hráča. Hráči bojujú s banditami, miešajú jedy, kúzlia a presviedčajú svojich priateľov, aby spoločne pokračovali v plnení výziev, ktoré ich v budúcnu čakajú...

5th Anniversary Edition obsahuje:

- originálna hra The Elder Scrolls IV - Oblivion

- datadisk Knights of the Nine

- datadisk Shivering Isles

- "making-of" DVD

- plne farebné mapy Cyrodiilu a Shivering Ostrovov

- 10 dolárový kupón pre Skyrim

- zberateľské steel-book prevedenie s luxusným kovovým obalom

Galéria k tovaru