VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné adventúry

The Sly Collection

The Sly Collection

Výrobca: SCEE
Žáner: Akčné adventúry
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Momentálne nedostupné

Tri hry z populárnej série The Sly sa dostávajú vo svojej remasterovanej HD verzii i na konzolu PlayStation 3 a to na jednom blu-ray disku! S roztomilým, ale akčným medvedíkom Slyom sa pozriete na všetky známe miesta z predošlých troch hier a zažijete znovu skvelé dobrodružstvá, tentokrát však v next-gen spracovaní na konzole PlaySation 3.

Sly Raccoon - Sly Raccoon, energický, charizmatický, ale krivý ako turecká šavla. Zlodej, ktorý sa narodil v rodine najväčších lupičov na celom svete. K 8. narodeninám dostal zvláštny darček menom Thievius Raccoonus, rodinnú pamiatku, ktorá je predávaná z generácie na generáciu. Thievius Raccoonus je súbor najtajnejších rád a zlodejského umenia......

Sly 2: Band of Thieves - je akčná arkáda, v ktorej svoj návrat slávi nepolapiteľný zlodej Sly Cooper a jeho partia zložená z ďalších dvoch výtržníkov, ktorými sú Murray a Bentley.

Sly Racoon 3: Honour Among Thieves - Pokračovanie parádnej akčnej arkády, ktorá vás opäť vtiahne do kúzelného sveta zlodejských dobrodružstiev Sly Coopera a jeho priateľov, ktorým tento krát robí spoločnosť celá rada ďalších postáv. Okrem hlavného príbehového módu nechýba ani akčný multiplayer, množstvo mini hier, zvýšený počet bojových pohybov pre všetky postavy, nové vozidlá a ďalšie prvky.

Galéria k tovaru