VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / RPG

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov 2.0 + bonus Zaklínač 1 RE

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov 2.0 + bonus Zaklínač 1 RE

Výrobca: CD Projekt
Žáner: RPG
Platforma: PC
Jazyk: CZ dabing, CZ titulky
Dostupnosť tovaru: na sklade

Zaklínač: Rozšírená edícia

Kto by nepoznal zaklínača Geralta? Vyskúšajte si, aké je to byť v jeho koži. Prekonávaj prekážky, odhalujte intrigy, robte svoje vlastné rozhodnutia a neste ich následky. Ešte nikdy ste nemali toľko možností ovplyvňovať priebeh hry.

Bohatý a rozvetvený príbeh, ktorý zaručuje viac než 90 hodín skvelej zábavy. Celkom nelineárny dej môže vyústiť do troch rôznych zakončení.

Brilantné dialógy a postavy, ktoré poznáte z kníh najslávnejšieho poľského fantasy autora - Andrzeje Sapkowského.

Neotrelý bojový systém: 6 rôznych štýlov, viac než 120 rôznych útokov, vytváranie vlastných elixírov pre posilnenie v boji a olejov, ktorými je možné vylepšovať zbrane.

 

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov 2.0

Druhý diel ságy o Zaklínačovi Geraltovi z Rivie predstavuje strhujúci a premyslený príbeh, ktorý definuje nové štandardy pre rozprávanie hier s nelineárnym dejom. Hra okrem epického príbehu ponúka aj originálny brutálny bojový systém, ktorý spája taktické prvky s dynamickou akciou v jedinečný celok. Nový, moderný herný engine umožňujúci ako nádherné vizuálne spracovanie, tak sofistikované herné mechanizmy, necháva hráčov nahliadnuť do nejživšieho a najreálnejšieho sveta, ktorý bol kedy pre RPG stvorený.

Dychberúci príbeh, dynamický bojový systém, nádherná grafika a všetko to ostatné, čo robilo z pôvodného Zaklínača tak skvelú hru, je teraz ešte umocnené modernejšou a prepracovanejšou technológiou. Po tom, čo napomohol potlačeniu vzbury iniciovanej Rádom horiacej ruže a zachránil Foltestovi život, sa Geralt stáva ústrednou postavou politických nepokojov v kráľovstve Temerie. Geralt stále chráni kráľa a pomáha mu v jeho snahách priniesť do ríše mier.

Posledná výspa Radu padá do rúk kráľovskej armády. Povstalcom ostáva už len jediná pevnosť v podobe hradu barónky La Valettovej, ktorá prehlásila svoje panstvo za nezávislé. Od pokusu o vraždu kráľa, ku ktorému prišlo po príjazde jeho vojsk k branám barónkinej tvrze behom príprav na finálnu bitku, uplynul jeden mesiac. Medzitým sa Geralt, ktorý sa musí venovať Foltestovy, nemohol zaoberať svojou osobnou úlohou: Odhaliť, kto je tajomným zabijakom, tak podobný zaklínačom, ktorý stojí za pokusom o kráľovu vraždu. Rozlúštenie tejto záhady by prinieslo odpovede na mnohé otázky.

 

Obsah balenia:

Zaklínač: Rozšířená edícia (kompletná profesionálna česká verzia – dabing):

-          pôvodná hra

-          2 oficiálne dobrodružstvá a 5 nových, vytvorených fanúšikovskou komunitou, zaručujúce predĺženie zábavy o veľa hodín

-          verzia hry bez protikopírovacej ochrany

-          bonusový disk so soundtrackom, dvoma desiatkami videí a ďalšími materiálmi

-          sprievodca hrou, beštiár, poviedka, mapa a ďalšie elektronické bonusy vo formáte PDF

 

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov 2.0 (profesionálna česká verzia – titulky):

-          DVD s hrou

-          video DVD s dokumentom o tvorbe hry

-          oficiálny soundtrack

-          sprievodca hrou

-          manuál

-          list s prekliatou mincou

-          vystrihovánky

Galéria k tovaru