VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

Total War: Shogun 2 CZ - Limited Edition

Total War: Shogun 2 CZ - Limited Edition

Výrobca: SEGA
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: CZ titulky
Dostupnosť tovaru: Momentálne nedostupné

Návrat ku koreňom v sérii Total War, v ktorom zavítame do 16. storočia, kedy je krajina rozvrátená a zdevastovaná. Na výber dostanete 8 vládcov a bude len na vás, aby ste sa dostali do popredia. Bojujete samozrejme o požehnanie od cisára. Výhodou je, že na začiatku sú sily pomerne vyrovnané. Niekto má dobrú pozíciu, ale malé príjmy, iný je na bohatom ostrove, ale mimo všetko dianie.

Samozrejmosťou sú i lodné bitky. Tu oproti predošlým dvom dielom opäť prebehlo množstvo úprav. Lode, ktoré pripomínajú skôr plávajúce hrady, majú pádla a tak nie je dôležitý vietor, ktorý s vami dokázal pekne zamávať.

Novinkou v sérii Total War sú hrdinovia. Samostatné jednotky, ktoré svojou silou dokážu zadržať menšie vojsko, či si vyčistiť cestu k samotnému generálovi. Nemusíte sa báť, že by to výrazne menilo hru alebo ju nejako rušilo. Jedná sa skôr o osviežujúci prvok. Navyše títo vojaci podľa rôznych spisov naozaj existovali.

Pokiaľ sa zaujímate o bojové taktiky, určite vám neunikla famózna práca The Art of War, od Sun-ceho. To bol legendárny čínsky vojvodca, ktorý dal dohromady osvedčené taktiky. Umelá inteligencia sa bude riadiť práve týmto manuálom.

Hlavné rysy :
- Odohráva sa v 16. storočí behom dopadu vojny Onin
- Bitky medzi dvoma Šogunami zdevastovali krajinu a hlavné mesto Kyoto nechali zničiť v ruinu
- Osem vojvodcov rozdeľujúcich si krajinu, jeden z nich bude i hráč
- Okolo 20 základných jednotiek pre každú frakciu
- V hre sa objavia hrdinovia
- Unikátna ázijská architektúra dovoľuje nový systém obliehania, v ktorom môžu hráči aktívne presúvať jednotky z hradieb a veží, a nie len čakať, než sa objaví diera v múre
- AI je programovaná podľa Sun Tzu
- Striedanie ročných období
- Podpora až 56.000 jednotiek v jednej bitke

 

Limitovaná edícia obsahuje rozšírený obsah v podobe unikátnej hrateľnej frakcie klanu Hatori, bonusový scenár s historickou bitkou Nagašino, kompletný set brnenia pre vášho avatara a pre začiatok skúsenostné body na vylepšenie vašej online postavy

Galéria k tovaru