VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Adventúry

Posel smrti trilogie

Posel smrti trilogie

Výrobca: DTP Entertainment
Žáner: Adventúry
Platforma: PC
Jazyk: CZ titulky a dabing
Dostupnosť tovaru: Momentálne nedostupné

Unikátna trilógia hororovej adventúry, ktorá má korene u českých tvorcov a ďalej je rozvíjaná tvorcami z Nemecka. Ako sa budete prebíjať celým napínavým príbehom, prídete na množstvo záhad a ešte viac sa vám ich naskytne.

Posel Smrti
Šľachtic Samuel Gordon sa vracia na panstvo Black Mirror, kde prežil časť svojho života. Po strašlivých udalostiach, ktoré stihli jeho rodinu, sa rozhodol natrvalo odísť. Tajomná smrť jeho dedka ho však prinútila zmeniť názor. Miestny detektív je presvedčený, že šlo o samovraždu. Ale Gordonovi neunikne kopa nezrovnalostí a vydáva sa na pátranie, ktoré ho zavedie k neočakávanej pravde. Posol smrti je hororová detektívna adventúra od českých tvorcov, ktorá ohromuje úžasnou atmosférickou grafikou a strhujúcim príbehom.

Posel Smrti II
Pokračovanie úspešnej českej adventúry. Príbeh sa odohráva v 90. rokoch minulého storočia, konkrétne 12 rokov po udalostiach prvého dielu a hlavným hrdinom je Darren Solitary, ktorý pracuje v malom mestečku Biddeford v Novom Anglicku, kde sa stretne s Angelinou.

Tá padne do oka Darrenovmu despotickému šéfovi a samozrejme i Darrenovi, ktorý však namiesto milostného nadbiehania vyšetruje podivné incidenty, ktoré Angelinu sprevádzajú. Ako by o ňu stál ešte niekto tretí. Vyšetrovanie Darrena zavedie do osady Willow Creek, ktorá je známa z prvého dielu hry Posol Smrti.

Posel Smrti III
Dej úspešného nemeckého pokračovania pôvodne českej hororovej adventúry začína tam, kde skončil druhý diel. Darren sa prebudí s náramkami na rukách. Tvári sa otupene, nemá tušenie, čo sa stalo, a to mu v očiach polície len priťažuje. Výsluch svedkov pripomína udalosti druhého dielu a spojitosť Darrena s rodom Gordonovcov.

Zdá sa, že polícia svojho vraha našla, ale čo to - po troch týždňoch väzby vyvádzajú Darrena na slobodu. Niekto neznámy zaplatil kauciu, lenže kto a prečo? A prečo Darren po troch týždňoch takmer nezažmúril oko, ako ho prenasledovali nočné mory a desivo reálne vízie vrážd?. Čo mu zostalo zatajené z jeho minulosti? Čo to naozaj videl čiernymi očami vo svojich nočných morách? Aké temné sily sliedia za závojom hádaniek a tajomstiev okolo istých osôb?

Obsahuje všetky 3 diely Posla Smrti v českom jazyku.

Galéria k tovaru