VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

Civilization 5 - Special Edition

Civilization 5 - Special Edition

Výrobca: 2K Games
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Momentálne nedostupné

Piaty diel jednej z najúspešnejších a najuznávanejších stratégií prináša najzásadnejšiu novinku od prvého dielu a tou je zmena hracích políčok zo štvorcov na šesťuholníky, alebo tiež hexagóny, ktoré sú známe zo stolových hier, alebo hardcore vojenských stratégií, ako je Panzer General.

Ďalšou novinkou sú plne animovaní vládcovia civilizácií, ktorí k hráčom prehovárajú skrz diplomatické vyjednávania plne nahovorenou rečou vo svojom materskom jazyku. Teda egyptský faraón hovorí egyptsky, ruský cár rusky, atď.

Bojovanie medzi ríšami je veľkolepejšie, vďaka jednotkám, ktoré dominujú svojmu územiu a samotný boj je ešte intenzívnejší a vzrušujúcejší, než kedykoľvek predtým. Vývojári si dali záležať, aby princípy hry zostali stále hlboké, a pritom sa Civilizácia priblížila i nováčikom na poli budovateľských stratégií. K tomu prispieva príjemnejší interface, ktorý bol od Civilization IV úplne zmenený smerom k jednoduchosti. Avšak ani skúsení hráči nemusia vzdychať, pretože možnosť zapnúť si všetky voľby a štatistiky tu stále je.

Special Edition obsahuje navyše:

  • Zberateľské balenia
  • 5 kovových figurín jednotiek z hry Civilization 5 od Reaper Miniatures.
  • Soundtrack na 2 CD
  • DVD "Behind the Scenes at Firaxis on Civilization V"
  • 176 stranový art book v pevnej väzbe
  • Hra vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam, hra vyžaduje Service Pack 3 pre Win XP a Service Pack 2 pre Win Vista

    Galéria k tovaru