VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / Xbox 360

360 Kinect senzor + hra Kinect Adventures

360 Kinect senzor + hra Kinect Adventures

Výrobca: Microsoft
Kategória: Príslušenstvo
Platforma: Xbox 360
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Kinect prináša do sveta hier ojedinelý a revolučný spôsob ovládania, pri ktorom na hranie nepotrebujete žiaden fyzický ovládač! Stačí sa postaviť pred senzor zariadenia a to podľa dômyselnej technológie rozpozná presne vaše pohyby a prenesie ich v okamihu do hry. Letí proti vám lopta? Mávnite rukou a odrazte ju. Bežíte na prekážkovej trati? Preskakujte prekážky ako v skutočnosti. Boxujete v ringu so slávnym Muhammadom Alim? Precvičte si ľavačku i pravačku, pretože odteraz už nebudete stláčať tlačidlá a hýbať analógovými páčkami. S Kinectom sa ocitnete priamo v hre!

Nielen na hranie hier vám poslúži tento zázrak modernej techniky. Prostredníctvom Kinectu si ako v sci-fi románoch jednoduchým mávnutím ruky, alebo povelom hlasu pustíte hudbu, film, či si budete prechádzať Xbox Dashboard.

Senzor Kinectu kombinuje technológiu RGB kamery (tri farby snímané každou zvlášť), hĺbkového senzoru a smerového mikrofónu. Kinect sleduje pohyby celého vášho tela a rozpozná i viac osôb naraz. Zábavu si tak užijete ako sami, tak s celou rodinou. Vďaka RGB kamere je možné snímať i také detaily, ako je rozpoznávanie tváre. Hĺbkový senzor spoločne s monochromatickým senzorom CMOS umožňuje trojrozmerné snímanie priestoru, a to zaručuje, že váš obraz je do hry prenášaný realisticky a teda nie premietnutý iba do 2D plochy. To všetko zaisťuje dômyselný software, ktorý sa dokáže zamerať presne na postavu hráča a ignorovať všetky pohyby a ruchy na pozadí. To všetko a ešte omnoho viac robí z Kinectu ovládanie a zábavu budúcnosti!

Súčasťou balenia je hra Kinect Adventures, v ktorej si vyskúšate možnosti Kinectu v dych berúcich splavoch divokej rieky, športových hrách, ako je odrážanie lôpt, či preskakovanie prekážok a v celej rade ďalších mini hier.

Galéria k tovaru