VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / PS3

Move Motion Controller

Move Motion Controller

Výrobca: SONY
Kategória: Ovládače
Platforma: PS3
Dostupnosť tovaru: Na sklade

SONY PlayStation Move motion controller (pohybový ovládač PlayStation Move).

 

Začnite sa s PS Move motion controller (pohybovým ovládačom PS Move) v rukách stávať hviezdou programu, hrdinom uprostred bitky alebo športovcom so schopnosťami, ktoré súpera prinútia zastaviť a zízať.

 

- Začnite sa hlbšie ponárať do hier, ktoré hráte, vďaka novému inovatívnemu ovládaču pre systém PlayStation 3, ktorý je bezdrôtový, vyznačuje sa elegantným dizajnom a jeho používanie je neuveriteľne jednoduché.

 

- Používajte ovládač na to, aby ste sa zapojili do akcie spôsobmi, aké ste si predtým nedokázali ani predstaviť, a svoje pohyby uvidíte okamžite prevedené s neuveriteľnou presnosťou na obrazovku v úžasnom vysokom rozlíšení.

 

- Používajte ovládač spolu s kamerou PlayStation Eye, aby ste zažili skutočnú rozšírenú realitu, v ktorej svoje akcie ovládate pomocou hlasu i tela.

 

Revolučný pohybový ovládač PlayStation Move prináša nový zážitok z hrania vo vysokom HD rozlíšení, založený na pohybe hráča. Kamera PlayStation Eye presne detekuje pohyb Move v 3D priestore a tým hráčovi umožní vstúpiť do hry, ako by bol skutočne "tam".

Pri streľbe z luku uchopíte pohybový ovládač, ako by ste brali naozajstný luk, natiahnete tetivu, zacielite a vystrelíte presne ako v skutočnosti. Pri boxe uštedríte súperovi údery práve tak, ako by ste s ním bojovali v ringu, pri golfe švihnete palicou a loptička sa ako v skutočnosti odpáli na green.

Nielen ale na športy a mini hry je vhodné pohybové ovládanie PlayStation Move. S veľkým výkonom konzoly PlayStation 3 a jej zameraním na hardcore hry, v budúcnosti bude možné ovládač Move využiť v množstve "veľkých" hier od RPG, stratégií (R.U.S.E.), až po adventúry (ako napr. Heavy Rain so špeciálnym update-om pre Move).

Galéria k tovaru