VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Arkády

Epic Mickey

Epic Mickey

Výrobca: Disney Interactive
Žáner: Arkády
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Štýlová skákačka, v ktorej obľúbený myšiak Mickey disponuje kúzelným štetcom. S ním môže vyfarbovať svoje okolie, prípadne ho zmazávať. Jednoduchým mávaním bojovať so svojimi nepriateľmi, väčšinou mechanickými príšerkami, ktoré pripomínajú ďalšie populárne Disneyho charaktery.

Počas svojej cesty Mickey tiež nachádza skice, ktoré štetcom privedie k životu. Vďaka nim získa špeciálne schopnosti ako spomalenie času alebo vytvorenie televízie, ktorá odvedie pozornosť jeho nepriateľov. Je pritom len na Vás, aký štýl hry si zvolíte – či všetko vyplníte farbami alebo naopak, vygumujete zo sveta.

Podľa toho, ako sa rozhodnete, sa potom odvíja i Mickeyho postoj. Sám hrdina vyzerá ako jeho pôvodná verzia z roku 1920. Spolu s ním sa pozriete do sveta, ktorý vyzerá ako Disneyho zábavný park. Parku však vládne zloduch The Phantom Blot, ktorého musíte samozrejme poraziť. Postupne tak preskáčete rôznymi úrovňami, ktoré sú vykreslené ako klasické cartoony alebo celovečerné filmy. A rovnako ako v každom správnom parku, sú k dispozícii i rôzne ďalšie atrakcie v podobe mini hier.

Galéria k tovaru