VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / MMORPG

World Of Warcraft: Cataclysm

World Of Warcraft: Cataclysm

Výrobca: Blizzard Entertainment
Žáner: MMORPG
Platforma: PC
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: 2 týždne

Zo samotnej pláne živlov, Deepholmu, sa na svet rúti nové nebezpečenstvo na čele s dračou bytosťou Deathwingom, ktorý dlho kul plány a oblizoval si rany po svojej poslednej bitke proti obyvateľom Azerothu. Už skoro sa vráti a tentokrát so sebou prinesie spúšť, akú svet World of Warcraft nepamätá: vojnu živlov, rozbesnený vír Maelstrom i príchod nových, z popola povstalých a inde veľmi nepravdepodobných hrdinov.

Východné kráľovstvo i Kalimdor sa zmenia na nepoznanie a to so sebou prinesie i množstvo nových dobrodružstiev. Tieto zmeny sa vo svete World of Warcraft odohrajú nezávisle na tom, či si datadisk Cataclysm zakúpite, alebo nie. S jeho vydaním sa Azeroth otrasie a už nikdy sa nepozriete do starého Kalimdoru alebo Východného kráľovstva v tej podobe, v akej och poznáte teraz. Nové questy, rasy i vyššiu úroveň si ale samozrejme užijete len po ak si Cataclysm zakúpite.

World of Warcraft: Cataclysm do hry vnesie dve nové rasy: prekliatých vlkodlakov Worgenov, ktorí sa pridajú na stranu ľudskej Aliancie, k Orko zase pribudnú užitoční goblini. Azerothom sa odteraz tiež budete môcť túlať ako kňazi z rasy ľudských trpaslíkov Gnómov alebo ako bojovníci Blood Elfov. Datadisk tiež posunie najvyššiu dosiahnuteľnú úroveň na čislo 85, čo odomkne nové schopnosti, talenty i dosiaľ netušené spôsoby, ako si vylepšiť postavu.

Ďalej pribudnú prepracované verzie známych bojísk a dungeonov a celkom sedem nových zón (The Lost Isles, Twilight Highlands a potopené mesto), nové zóny pre hráčov s postavami na vysokej úrovni, lietajúci mounti (umožňujúci lietať všade po Azerothe bez obmedzenia), príšerky pre cestovanie pod vodou, vozidlá pre goblinov, nový spôsob postupu hrou zvaný Path of the Titans, levelovanie celých guild (v celkom 20 úrovniach vrátane perkov a špeciálnych schopností), nové achievementy a nové kombinácie rasa/povolanie – Troll/Druid, Tauren/Paladin a rada ďalších.

  • Maximálna úroveň sa zvyšuje o päť levelov, na 85.
  • Namiesto nového kontinentu prerobené staré zóny.
  • Prísľub viac raidovania než v poslednom datadisku.
  • Nové kombinácie rás a povolaní, napríklad tauren priest, troll druid alebo dwarf shaman
  • Možnosť lietania na starých kontinentoch
  • Nová sekundárna profesia archaeologa, odkrývanie cenných artefaktov.
  • Nová PvP zóna podobná Wintergraspu, hodnotenie úspechov hráčov na bojových poliach a ostrov Tol Barad s každennými PvP úlohami.
  • Guildové achievementy a levelovanie.

    Tento datadisk si vyžaduje originálnu hru World of Warcraft.

  • Galéria k tovaru