VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / FPS

Medal of Honor - Limited Tier 1 Edition

Medal of Honor - Limited Tier 1 Edition

Výrobca: Electronic Arts
Žáner: FPS
Platforma: PC
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Medal of Honor sa vracia do prvej línie, tentokrát tej modernej. Po prvýkrát v priebehu svojej desaťročnej histórie opúšťa Medal of Honor scénu 2. svetovej vojny a privádza hráča do vojnou sužovaného Afghánistanu.

S dejom, zasadeným do nehostinného a brutálneho prostredia, chce Medal of Honor odhaliť poslanie elitného amerického vojaka, v americkej armáde označovaného ako Trier 1 Operator. Ide o ozajstnú elitu US Army, ktorá pod priamym velením National Command Authority vykonáva strategické úlohy najvyššej priority. Na pozadí súčasných vojenských operácií hra detailne ukáže jeho vôľu, spôsob premýšľania a nekompromisnú profesionalitu.

Hlavné vlastnosti:
Tier 1

Táto pomerne neznáma entita, ktorá funguje len pod priamym velením NCA (National Command Authority)*, je tvorená starostlivo vybranou skupinou vojakov a povolávaná do operácii najväčšej dôležitosti, v ktorých neúspech jednoducho neprichádza do úvahy.

Uniformu ozbrojených síl USA oblieka viac než 2 milióny vojakov, námorníkov a letcov. Z nich spadá približne 50 tisíc pod velenie špeciálnych (nekonvenčných) jednotiek. Členovia tzv. Tier 1 sú však postavení ešte vyššie a nezávislejšie než špičky špeciálnych síl. Ich presný počet je predmetom tajomstva, avšak nepresahuje niekoľko stovák. Sú žijúcimi chirurgickými nástrojmi súčasného vojenského remesla, skutočnými veľmajstrami aplikácie násilných prostriedkov.

Práve touto vojenskou superelitou je nový Medal Of Honor inšpirovaný. Hráč sa ujme úlohy týchto vojakov v boji proti nepriateľovi na najnáročnejších a najnebezpečnejších bojiskách dnešného Afghánistanu.

* National Command Authority je ustálené označenie pre kolektív najvyššieho zákonného velenia ozbrojených síl USA. Inými slovami Tier 1 dostáva priame príkazy len od prezidenta a ministra obrany Spojených štátov.

Extra obsah Tier 1 Edition:

- skorý prístup k Tier 1 a okamžitý prístup k Assault Class Tier 1 operátorovi s unikátnym maskovaním, čo odlíši hráčov s Tier 1 edíciou.
- M60 Assault rifle – táto vysokoúčinná útočná puška bude zvlášť iba pre Tier 1 edíciu.
- MP-7 – zbran vylepšená Tier 1 operátormi priamo na bojisku. S jej ľahkou váhou, rýchľou streľbou, ako aj schopnosťou prestreliť nepriestrelnú vestu sa používa ľahko ako pištol a pri tom poskytuje nositeľovi všetko čo aj útočná puška.
- TOZ194 a 870MCS – s Tier 1 edition dostanete hned prístup k týmto dvom ničivým brokovniciam.
- Spec Ops Class Camouflage – hráči získajú aj toto unikátne maskovanie, ktoré im pomôže splynúť s terénom, aj ich odlíši od bežných vojakov.

Galéria k tovaru