VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / Wii

Nintendo Wii Black Sports Resort Limited Edition

Nintendo Wii Black Sports Resort Limited Edition

Výrobca: Nintendo
Kategória: Konzola
Platforma: Wii
Jazyk: -
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Black is beautiful alebo čierna je krásna. Pod týmto sloganom vychádza 20. novembra limitovaná edícia hernej konzoly Wii v čiernej farbe v balení s čierným WiiMote ovládačom, Nunchuk-om, novým príslušenstvom Wii MotionPlus v čiernej farbe, čiernym ochranným púzdrom WiiRemote Jacket a hrami Wii Sports a novinkou Wii Sports Resort.

Nintendo Wii
Nová konzola od Nintenda z vysoko kvalitných materiálov, pri zachovaní elegantného vzhľadu s minimálnou veľkosťou a možnosťou uloženia do vodorovnej i zvislej polohy. Hlavným trhákom je unikátne bezdrôtové ovládacie zariadenie, ktoré vďaka pohybovému senzoru reaguje na pohyb, a vďaka tomu je hranie hier o to realistickejšie.

Okrem noviniek priamo na konzolu určených na Wii môžete spúšťať aj hry určené na GameCube. A aby toho nebolo málo, s konzolou získate aj neobmedzený prístup do bohatého dvadsaťročného archívu plného titulov na Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System (SNES) i Nintendo Entertainment System (NES).

S Wii sa navyše môžete ponoriť aj do on-line hrania, vybaviť svoju konzolu flash pamäťou, alebo trebárs aj zariadením na prehrávanie DVD filmov a ďalších vecí.

- Dizajn - nová konzola je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a pri zachovaní pôsobivého elegantného vzhľadu nie sú jej rozmery väčšie ako tri bežné obaly na DVD. Existuje v niekoľkých rôznych farebných prevedeniach s vkusným strieborným podstavcom a možnosťou uloženia do vodorovnej i zvislej polohy.

- Spätná kompatibilita - na novej konzole je možné hrať všetky tituly určené pre Nintendo GameCube.

- Prístup do archívu - s Wii získa hráč neobmedzený prístup do bohatého dvadsaťročného archívu titulov pre Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System (SNES) i Nintendo Entertainment System (NES).

- Jednoduché rozširovanie - vďaka slotu pre SD (Secure Digital) karty môžu hráči jednoducho zvýšiť kapacitu vnútornej flash pamäte.

- Dva rôzne formáty diskov, jeden slot - nový unikátny mechanizmus si poradí ako s novými optickými diskami s priemerom 12 cm, tak is médiami určenými pre Nintendo GameCube. Po dovybavení rozmerovo nenáročným príslušenstvom môžu majitelia Nintenda Wii tiež prehrávať filmové DVD a ďalšie dáta uložené na tomto médiu.

- Bezdrôtová sloboda - počet titulov s podporou Wi-Fi, ktoré sú k dispozícii je veľký. A vďaka službe Nintendo Wi-Fi Connection sa môžu hráči po celom svete ponoriť do on-line hranie.

- Slobodomyselný prístup - propozície novej konzoly počítajú nielen s hernými titulmi tej najvyššej kvality od renomovaných herných vydavateľov, ale otvárajú vrátka aj nezávislým vývojárom hier, ktorých kreativita je oveľa väčšia ako rozpočet.

- Unikátny ovládač so zabudovaným reproduktorom:
3D ovládanie - smerové senzory zaznamenávajú pohyb nahor, nadol, vľavo, vpravo, dopredu a dozadu, vnímaná je aj rýchlosť a dĺžka pohybu a to všetko je transformované do hry
Tlačidlá - ovládacie tlačidlá sú umiestnené na zadnej časti ovládača a vpredu a nechýba ani smerový kríž (D-Pad).
Univerzálnosť - vďaka rozširujúcemu slotu priamo v ovládači je možné používať rozličné druhy príslušenstva. Analógová páčka a dvojice tlačidiel sú prispôsobené na ovládanie ľavou rukou.
Bezdrôtové pripojenie - absolútne bez káblov, dosah až 5 metrov od obrazovky.
Zabudovaný vibračný mechanizmus a malý reproduktor sú štandardnou výbavou každého ovládača.

Technické parametre:

- CPU IBM PowerPC CPU Broadway

- GPU: ATI Hollywood

- Pamäť: vlastná flash pamäť s kapacitou 512 MB

- Komunikácia: bezdrôtová pomocou IEEE802.11 alebo USB 2.0 adaptéru

- Ovládanie: bezdrôtový ovládač so zabudovaným reproduktorom a snímačom pohybu

- Formát média: Wii disk s priemerom 12 cm, disky pre Nintentdo GameCube

- Ostatné vlastnosti štyri porty pre klasické Nintendo GameCube, dva sloty pre Nintendo GameCube Memory Cards, AV multi-output port pre komponent alebo S-video, WiFi adaptér

- Rozmery: 157 x 215,4 x 44 mm

Obsah balenia:

- Wii konzola
- Wii stojan pod konzolu
- WiiMote diaľkový ovládač
- WiiMote pútko na zápästie
- Nunchuk
- Wii Motion Plus
- Snímač
- Stojan pre snímač
- Wii AC adaptér
- Wii AV kábel
- 2 LR6 (AA) batérie
- WiiMote Jacket
- Wii Play
- Wii Sports Resort

Sports Resort
Prvým herným titulom s podporou MotionPlus je priame pokračovanie úspešnej športovej kolekcie Wii Sports nazvanej Wii Sports Resort. Svieže pokračovanie sa nesie v duchu plážových disciplín na voľný čas ako sú adrenalínom nabitá jazda na vodnom skútri, šermiarske súboje alebo hádzanie diskov. Ťažisko opäť spočíva v ľahko zrozumiteľnom a nenáročnom ovládaní a skvelej zábave, ktorá exponenciálne graduje s počtom zúčastnených hráčov.

Galéria k tovaru