VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Závodné

Need for Speed Nitro

Need for Speed Nitro

Výrobca: Electronic Arts
Žáner: Závodné
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Odľahčený brat titulu Need for Speed Shift, ktorý na rozdiel od Shift-u nedáva prednosť žiadnemu náročnému modelu áut, ich poškodeniu alebo zložitejšej fyziky.

Autá divoko jazdia po cestách, z výfukov im šľahajú plamene, z pneumatík na ceste lietajú iskry a len mantinel alebo súper môže na chvíľu spomaliť ich divokú jazdu. Ovládanie je prispôsobené pre závodných veteránov, i pre nováčikov a vybrať si môžete z niekoľkých rôznych druhov nastavenia.

Základnou možnosťou je použiť samotný WiiMote a jeho natáčaním bude zatáčať Vaše auto, potom už stačí používať len dve tlačidlá na ňom - pre zrýchlenie a brzdenie. Keď ovládačom zaklepete, dôjde k turbo zrýchleniu. Ako už to ku správnym arkádovým pretekom patrí, po závodnej trase budete môcť zbierať tiež bonusy, ktoré Vám napríklad opravia poškodené auto, znížia ukazovateľ, ktorý označuje, ako veľmi po Vás ide polícia a ďalšie.

Ďalšou zaujímavosťou je tiež sprejovanie budov. Keď budete v závode prvý, budete mať možnosť stiskom tlačidla sprejovať svoje logo na budovy, okolo ktorých prechádzate. Prečo by ste niečo takého robili? Za vyhratie závodu dostanete tri hviezdičky, keď vyhráte závod a väčšina trasy bude niesť Vaše logo, získate hviezdičky štyri.

Galéria k tovaru