VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Športové

Madden NFL 09

Madden NFL 09

Výrobca: EA Sports
Žáner: Športové
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Nedostupné

Madden NFL 09 slávi 20 rokov inovácií a prináša Vám najzábavnejší a najnapínavejší americký futbal všetkých čias na Nintendo Wii. Kombinuje jednoduché ovládanie s úplne novým systémom playcallingu, ktorý bol vytvorený tak, aby vyhovoval hráčom s akýmikoľvek skúsenosťami. Užite si futbal s použitím Wiimote a potom sa radujte zo svojho úspechu prevedením unikátnej, hráčom ovládanej oslavy.

S novým módom 5 na 5, vylepšeným systémom napádania a trénerskými tipmi v reálnom čase sa z Vašich priateľov a rodinných príslušníkov stanú Vaši najväčší súperi v hre Madden NFL 09.

S alebo bez ovládača Nunchuk môže ktokoľvek ovládnuť hru ako profesionál a to vďaka EA SPORTS All Play. Úplne nový systém Playcallingu, ktorý obsahuje zjednodušené ovládanie jedným tlačítkom a nový asistovaný pohyb hráča, robia z hry Madden NFL 09 najdostupnejší americký futbal na Wii všetkých čias.

Na Wii sa dostáva nový štýl hrania amerického futbalu. Rýchla hra a menšie ihrisko umožňujú zápasy s vysokými skóre. Očakávajú Vás tiež nové ihriská a hráči NFL v arkádovom štýle! Hráči na akejkoľvek úrovni môžu hrať skvelé zápasy vďaka používaniu troch unikátnych herných kníh, ktoré sú rozdelené od jednoduchých po pokročilé.

Inteligentné tipy trénera poskytujú okamžité odozvy, ktoré Vám pomôžu stať sa lepším hráčom. Odhalte silu Wiimote vytvorením vlastného postupu prihrávok v reálnom čase. Zvoľte adresáta, potom zamierte na určité miesto na obrazovke, čím hráčovi ukážete, kam bežať. Skórujte touchdownom alebo úspešným kopom a spustite oslavu. Rozpumpujte divákov na maximum vytvorením svojho vlastného štýlu osláv pomocou ovládačov Wiimote alebo Nunchuk.

Galéria k tovaru