VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Športové

Shaun White Snowboarding: Road trip

Shaun White Snowboarding: Road trip

Výrobca: UbiSoft
Žáner: Športové
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Momentálne nedostupné

Exkluzívny príbeh: Všetci milujú cestovanie! Vy a vaša partia cestujete svetom a zúčastňujete sa rôznych najväčších a najšialenejších závodov, aby ste sa stali svetovo presláveným športovcom.

Život na cestách za úspechom by ale nebol ničím bez podpory vašich priateľov, ktorí budú vždy nablízku, aby vám pomohli a nenechali vás zaspať na vavrínoch. Držte sa so svojimi priateľmi – ako s tými virtuálnymi v hre, tak aj s tými v obývačke – a môžete sa ovládnuť v šialenstve, ktoré so sebou prináša sláva.

Hra ponúka:

* Cestujte po celom svete so Shaunem Whitem, ako svojim partnerom – Ubisoft úzko spolupracoval so Shaunem Whitem, aby sa do hry dostalo čo najviac autentických elementov jeho jazdeckého štýlu, osobnosti a zmyslu pre humor.

* Začlenenie Wii Ballance Board – Ponorte sa do hry ako nikdy predtým – používajte Wii Ballance Board pre ovládanie vášho jazdca. Intuitívne ovládajte svoje oblúky, skoky, grindy a užívajte si tak, akoby ste mali snowboard priamo vo vašej obývačke.

* Každý hrá, nikto nečaká – Pustite sa do skvelého multiplayeru pre dvoch až štyroch hráčov, kde je každý hráč aktívny v každom okamihu.

* Spojte sa s vašou partiou – Vo svete snowboardingu sa vyplatí mať na svojej strane priateľov. Vaši priatelia budú vždy po ruke, aby vám pomohli svojimi unikátnymi schopnosťami vylepšiť vašu jazdu a nenechali vás zaspať na vavrínoch dobre mierenými narážkami a vtípkami – behom cesty budú všetko zábavné natáčať.

* Sláva a rešpekt – Dostaňte svoje meno do povedomia ostatných, pretože úspechy profesionálneho snowboardového jazdca sú úzko späté s jeho popularitou. Ako bude vaše sláva rásť, budete sa môcť zúčastňovať väčších a väčších závodov – od nových hôr po viacej prestížne disciplíny a závody.

Recenziu na túto hru si môžete prečítať aj u nás v sekcii Wii.

Galéria k tovaru