VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / RPG

Harvest Moon: Magical Melody

Harvest Moon: Magical Melody

Výrobca: Nintendo
Žáner: RPG
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Ďalší prírastok do série poľnohospodárskych RPG, ktorý je šitý na mieru konzole Wii a hlavne Wiimote a Nunchuku. V hre sa ujímate úlohy novo príchodzieho obyvateľa mestečka na ostrove, ktorý bol začarovaný a neuveriteľne tu kvitla poľnohospodárska činnosť. Od chvíle, kedy sa však mystická bytosť zaisťujúca ostrovu spojenie s prírodou objavila naposledy, uplynulo pekných pár rokov.

Pripravte sa na všetky poľnohospodárske práce (okopávanie, siatie, zavlažovanie, zvážanie úrody, starostlivosť o zvieratá a tak ďalej), ktoré budete vykonávať ručne formou minihier. Pokiaľ vám to nebude stačiť, môžete pomáhať ostatným obyvateľom ostrova s ich hospodárstvam. Pritom všetkom si budete môcť vytvárať tiež nových priateľov a spolu s nimi sa snažiť o to, aby sa bohyňa úrody vrátila a potešila všetkých bohatou úrodou.

- Hrajte ako chlapec alebo dievča. - Súperte s konkurenčným farmárom. - Pestujte rôzne obilie a stromy. - Chovajte kravy, ovce, kone a kurence. - Minihry až pre 4 hráčov. - Kupujte rôzne časti zeme a rozširujte svoju farmu.

Recenziu na túto hru si môžete prečítať aj u nás v sekcii Wii.

Galéria k tovaru