VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Arkády

Super Mario Galaxy 2

Super Mario Galaxy 2

Výrobca: Nintendo
Žáner: Arkády
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Pokračovanie Super Mario Galaxy doslova hýri novými nápadmi. Na pozadí stále zostáva skákačka v priestore s pobláznenou gravitáciou, pribudli ale nové úrovne a priestorové puzzle.

Pozrieť sa napríklad môžete na Sky Station Galaxy v štýle retro sci-fi alebo na veľký strom, prípadne do ríše obrov. Ovládanie zostáva verné WiiMote a Nunchuk-u. Pohyb s WiiMote uplatníte pri jazde na Yoshim, kedy výraznou červenou bodkou zameriate bonus, ktorý má Yoshi zjesť a urobíte okolo neho koliesko.

Vysoká citlivosť ovládania umožňuje predvádzať také kúsky i vo voľnom páde, avšak je potrebné mať správne nastavený senzor. Potrasením WiiMote ovládača Mario udrie do predmetu, alebo zoberie finálnu hviezdu a premiestni sa do ďalšej úrovne.

Hlavnou novinkou je Máriova schopnosť Drill, s ktorou sa ľahko prevŕta cez planétu. Z bossov môžete stretnúť napr. obrieho draka Gobbleguta, ktorému musíte vystrieľať všetky jeho ružové brušká, alebo s robotom Digg-leggom, ktorému treba mieriť medzi nohy. Novinkou je Yoshiho schopnosť chytiť nepriateľa, v jednej misii ho okolnosti donútia jesť guľky a potom je pľuť po nepriateľoch - a inokedy sa svojim jazykom bude prichytávať na okolité predmety.

Galéria k tovaru