VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / Wii / Akčné

The Godfather Blackhand Edition

The Godfather Blackhand Edition

Výrobca: EA
Žáner: Akčné
Platforma: Wii
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Príbeh o rodine, rešpektu a lojalite - Kmotor, kniha od Mario Puza a film Paramount Pictures sa stali predlohou pre počítačovú hru, v ktorej vstupujete, po krátkej kariére drobného zlodejíčka, do rodiny Corleonových. Teraz už je len na vás, aby ste si pri plnení úloh a lojalitou k rodine získali rešpekt a zlepšovali svoje postavenie v rodine, až sa nakoniec stanete samotným Kmotrom, ktorému leží New-York pri nohách.

Vaša postava má v svojom počínaní voľnú voľnosť a spôsob, akým budete riešiť rodinné problémy, ktoré sú len na vás. Vstúpte do sveta mafie, kde predstieranie a vyjednávanie sú vaším lístkom na vrchol.

Natáčanie filmu Paramount Pictures sa neobišlo bez skvelých Hollywoodskych hercov a mnoho z nich sa rovnako podieľalo na vzniku hry. Postavy v hre budú mať ich vzhľad i hlas. Nájdete tu Marlon Branda ako Dona Vito Corleone, Jamesa Caana ako Sonnyho Corleone a Roberta Duvalla ako Toma Hagena.

Táto verzia je nielen upravená o ovládanie na wiimote nunchuk, ale pôvodnú hru ešte rozširuje o nové príbehové misie a niektoré ďalšie drobnejšie herné možnosti.

Galéria k tovaru