VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / FPS

Haze

Haze

Výrobca: UbiSoft
Žáner: FPS
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade
Príbeh sa odohráva v roku 2048, vo svete, kde vlády najímajú vojenské sily do súkromných vojenských spoločností (PMC – Private Military Corporations). Hráč sa ocitne v roli nového naverbovaného vojaka, ktorý hľadá naplnenie a vzrušenie pri boji za dobrú vec. Mantel Global Industries je lídrom medzi PMC a ponúka arzenál technicky najvyspelejších vozidiel, smrtiacich zbraní a naviac výkon svojich vojakov zvyšuje biomedickou podporou zvanou Nektar. Výsledkom je, že sa vojaci spoločnosti Mantel stávajú najobávanejším súperom pre teroristov, diktátorov a spoločnosti politických nepriateľov. Váš boj začína vo vojne zničenej zemi, kde ste bol nasadený do boja proti nepriateľskej povstaleckej frakcii Promise Hand. Na prvý pohľad je všetko skvelé, ale veci začínajú rýchlo vypadať trochu inak…Hra bola vytvorená vývojármi kritikmi uznávanej TimeSplitter série, vydavateľov hier Far Cry a Ghost Recon Advanced Warfighter. Spoločnosti Free Radical a Ubisoft mali už niekoľko príležitostí overiť si ich schopnosť vytvoriť novátorské, platformu definujúce, FPS tituly.
  • Staňte sa vojakom spoločnosti Mantel a neľútostne likvidujte partizánov Promise Hand s najrozvinutejšou výbavou, najrýchlejšími vozmi, najsmrtonosnejšími zbraňami - a s Nektarom, najmocnejšou zbraňou Mantelu.
  • Zvýšte svoje bojové schopnosti požitím Nektaru, ktorý vojakov posiluje v bojových schopnostiach ako sú Nektar sústredenie, Nektar predvídanie, Nektar vnímanie. Používaním týchto schopností sú vojaci schopný vopred odhaliť a vyhnúť sa bezprostrednému nebezpečenstvu, rovnako ako dobre nasmerovať útok v uzavretom priestore.
  • Vyzretý a presvedčivý príbeh. Ostrej strieľačky a pevne ucelený príbeh z hry Haze vytvára zážitok, ktorý hráča pohltí.
  • Najnovšie multiplayer módy. Nažhavte svoju konzolu v online bojoch a vyberte si z niekoľko online módov, medzi ktorými nechýba divoká akcia pre 4 hráčov.

Galéria k tovaru