VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / NDS / Simulátory

Project Rub

Project Rub

Výrobca: Sega
Žáner: Simulátory
Platforma: NDS
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Vitajte v úplne tajomnom svete Project Rub, kde sa snažíte všetkými možnými i nemožnými spôsobmi zapáčiť dievčine. Použite svoju silu hlasu, dotyku i dychu k tomu, aby ste sa dostali k úplnému vrcholu hry.

Hra plne využíva prednosti systému DS v rozmanitých mini-hrách. Úlohou hráča je zapôsobiť na dievča, ktorej bude dvoriť, zaujímavými a dobre urobenými kúskami sú záchrana pred nebezpečenstvom a byť oporou v zložitých situáciách.

Hra ponúka rôzne prostredia (napr. pustý ostrov). Behom hry sa hráč môže ocitnúť v žalúdku obrieho hada, zachrániť svoje dievča pred smršťou striel, očistiť telo od blata a spreja vytvárať pre dievča srdiečka na stenách. Celkom je k dispozícií 30 rôznych mini-hier. V hlavnom režime sa hráči môžu vracať už k hraným mini-hrám, a dosiahnuť nových rekordov. Zvýši sa tak i bodové skóre, a to im umožní napr. vstup do šatníku dievčaťa, kde ju môžete oblieknuť podľa vášho vkusu. V jednotlivých scénach je hráčovou úlohou nájsť schovaných zajkov. Celá hra ich skrýva 60. Stačí sa dotknúť príslušného objektu, ktorý sa vzťahuje k téme mini-hry. Čím viac králikov sa podarí hráčovi nájsť, tým bohatší šatník bude mať pre svoju vyvolenú k dispozícii.

Príbeh: Príbeh sa točí okolo chlapca, zamilovaného do dievčaťa, ktorú stretol na ulici. Pridáva sa ku skupinke s názvom Rub Rabbits, ktorý pripravujú pre neho neobvyklé situácie a aktivity, v ktorých by sa mohol blysnúť. Podarí sa hráčovi prejsť s týmito akciami úspešne, postupne získa i srdce dievčaťa. V neskoršom štádiu hry sa chlapcovi do cesty pripletie "sok", ktorý dievča dokonca niekoľkokrát unesie. Popis jednotlivých mini-hier Vo všetkých mini-hrách prebieha ovládanie postáv s pomocou mikrofónu a dotykovej obrazovky.

1. Goldfish – Muž omylom prehltol zlatú rybku. Hráč musí s pomocou dotykového pera dostať rybku von zo žalúdku.

2. Para chute – Na hornej obrazovke sú postavy, ktoré vyskakujú z lietadla. Každá z nich má nad svojou hlavou namaľované číslo. Na spodnej obrazovke je zobrazená kalkulačka. Hráč sa musí dotknúť správnych čísiel, tak aby sa postavám včas otvoril padák.

3. Candle – K hráčovi sa približujú obrovské sviečky. Musí ich sfúknuť s fúkaním na dotykovú obrazovku.

4. Kart – Jedná sa o závod motokár z prudkého kopca. Pretekári zjazdia z hornej obrazovky na dolnú. Dolná obrazovka je plná ostrých predmetov, ktoré hráč musí s pomocou dotykového pera včas odstrániť.

5. Bull – Spŕška striel ohrozuje Vás i Vašu vyvolenú. S pomocou dotykového pera sa snažte guľky odraziť.

6. Clean Up – Vaša láska je celá od blata. S pomocou dotykového pera ju opatrne očistite.

7. Antlion – Obrovská príšera sedí na dne jamy plávajúceho piesku, a chystá sa zožrať Vašich priateľov. Máte za úlohu dostať ich s pomocou dotykového pera z jamy.

8. Bus Stop – S pomocou dotykového pera sa snažte zostreliť postavy na druhej strane ulice.

9. Monocycle – S pomocou dotykového pera sa na vašom mono-bicykli udržte i na najúžasnejších miestach.

10. Painter – S pomocou dotykového pera vytvorte sprejom na stenu srdiečka.

11. Scorpion – Zachráňte svoju lásku pred škorpiónmi, ktorý jej zaliezajú pod šaty. S pomocou dotykového pera ich uchopte a odkopnite.

12. Sign – S pomocou dotykového pera otáčajte dlaždice a vytvorte obrázok. Máte určitý počet ťahov, behom ktorých musíte dokončiť obrázok.

13. Microphone – Hráč musí získať dievčinu pozornosť krikom do mikrofónu.

14. Hands – Hráč sa s dievčinou prechádza po parku. S pomocou dotykového pera ju chytíte za ruku a pri tom sa snažte odohnať včelí roj

15. Drive – Zachráňte unesené dievča z auta únoscov. Na hornej obrazovke je zobrazená cesta pred Vami. Na dolnej obrazovke je volant a ovládanie praku. S pomocou dotykového pera ovládajte prak. Namierte auto na ľudí na diaľnici, a prakom ich vystreľte na nepriateľský voz.

16. Yacht – Zachráňte dievča pred utopením a riaďte svoju jachtu oceánom rýchlosťou blesku. Musíte sa vyhnúť žralokom.

17. Bonfire – S pomocou dotykového pera udržujte horiaci oheň a usušte dievčine mokré šaty.

18. Dance – Opakujte tanečné pohyby dotykom na obrazovke.

19. Snake – Prehltol Vás obrovský had. S pomocou dotykového pera sa snažte o bezpečné zmiznutie z hadovho tela.

20. Seeker – S pomocou dotykovej obrazovky nájdite stratené veci dievčaťa.

21. Plants – Obrovská rastlina chytila dievčinu. Snažte sa ju zachrániť na dotykovej obrazovke.

22. Chaser – Vaša "kamarátka" bola opäť unesená. Na vašom špeciálnom bicykli sledujte helikoptéru, v ktorej ju uniesli. S pomocou dotykového pera sa prepletajte úzkymi miestami.

23. Steal – Zneškodnite strážcov s pomocou dotykového pera

Galéria k tovaru