VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / NDS / RPG

Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time

Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time

Výrobca: Nintendo
Žáner: RPG
Platforma: NDS
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Dlhé roky ste na ne pripravovali pasce vo vysokej tráve a chytali do Pokéballov. Teraz je čas na zmenu! A tou zmenou nie je nič iného, než jedinečná šanca, vyskúšať si úlohu Pokémona na vlastnej koži!

Pridajte sa k početnej pokémonskej komunite a ponorte sa do vzrušujúceho sveta nedotknutého ľudskou civilizáciou! Rozľahlé prostredie s náhodne generovanými komplexmi podzemných bludísk sú plné číhajúcich mravne poklesnutých Pokémonov-kriminálnikov, na ktorých môžete konať trestné výpravy! Nemusíte však mať strach – po boku budete vždy mať starých dobrých známych z titulov Pokémon Diamond a Pokémon Pearl.

Unikátnym spôsobom je využitá internetová on-line služba Nintendo Wi-Fi Connection, ktorá tu slúži ako komunikačný kanál, pomocou ktorého môžete komunikovať s Vašimi hernými priateľmi.

Nachádzate sa v ťažkej situácii? Potom neváhajte privolať na pomoc svojich známych! Samozrejme sa predpokladá, že v prípade potreby to spätne a bez váhania oplatíte Vašim spriateleným on-line Pokémonom rovnakou mincou.

Obe verzie hry ponúkajú unikátne predmety a vybavenie, ktoré môžete podľa ľubovôle meniť s ďalšími hráčmi.

Galéria k tovaru