VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Závodné

Burnout: Paradise CZ (The Ultimate Box)

Burnout: Paradise CZ (The Ultimate Box)

Výrobca: Electronic Arts
Žáner: Závodné
Platforma: PC
Jazyk: české titulky
Dostupnosť tovaru: na sklade

Konverzia piateho dielu jedného z najúspešnejších a neobyčajne deštruktívnych automobilových závodov na konzole sa odohráva vo fiktívnom novom meste Paradise City v 18-tich rôznych častiach, rozmiestených v 5-tich štvrtiach. Celé mesto navyše máte plne prístupné už od prvej minúty hrania, vrátane všetkých skratiek, skrytých trás a pod.

Medzi novými obchodmi pribudli „chop shops“, obchody so súčiastkami z kradnutých áut, benzínové pumpy so speed boostami a tiež umyvárne. V tých sa budete môcť zbavovať prachu a nečistôt, ktoré sa budú s pribúdajúcim časom postupne nabaľovať na povrch áut.

Systém úloh je tentokrát omnoho miernejší než v predošlom dieli, aby ste neboli dlho nútení robiť to isté. Úplnou novinkou je zavedenie vodičského preukazu. Hra bude starostlivo hodnotiť vaše vodičské schopnosti (v singleplayeri i on-line) a postupne vám pridávať body, podľa ktorých sa následne bude určovať, ako ľahko zvládnete kontrolovať rýchlejšie modely.

- Základná hra Burnout Paradise: Viac než 80 hodín zábavy, preverených viac než 50 ocenenými a nesmierne pozitívnymi recenziami.

- Balíček Burnout Paradise Cagney: Ďalších 20 hodín zábavy, 3 nové módy, 70 nových úloh a 2 nové autá.

- Balíček Burnout Paradise Bikes: Ďalších najmenej 10 hodín zábavy, 4 super motorky, deň, noc a počasie.

- Balíček Burnout Paradise Party Nové funkcie pre multiplayer, špeciálny mód pre hranie offline multiplayeru, nové úlohy. Recenziu hry si môžete prečítať u nás v sekcii PC.

Galéria k tovaru