VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

Halo 3

Halo 3

Výrobca: Microsoft
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: na sklade

Master Chief sa vracia, aby dokončil boj. Tým sa impozantný konflikt medzi alianciou Covenant, Flood a celou ľudskou rasou v hre Halo® 3 dostáva k vyvrcholeniu, ktoré poriadne zrýchli váš tep.

Pokračovanie kultovej FPS, v ktorej pôvodných nepriateľov z predchádzajúcich dvoch častí vystriedajú nemilosrdné Brutes. Z nich ste si v Halo 2 ešte mohli robiť srandu. Rozhodne bolo prečo - veď išlo o nemotorné a hlúpe gorily a ich "pešiacky" údel ich odsudzoval k potupnej smrti. To všetko sa ale teraz mení! Vyfasujete niekoľko nových zbraní. Napríklad Plameňomet s dosahom horiacej tekutiny (prilepí sa na kadečo a ďalej horí) až 13 metrov, Firebomb (horiaci granát), po ktorého odhodení zostáva 3metrový priemer smrtiacej zóny. Alebo Spartan Laser (prereže aj vozidlo), Nail Grene (zapichnite do steny a počkajte na explóziu smrteľných klincov)...

Prevážajte sa v nových vozidlách. Napr. v dvojsedlovom výskumnom Mongoose určenom pre rýchli prevoz. Lahôdka čaká aj na vzdušných bojovníkov s Man Cannonom, vďaka ktorému zažite ozaj rýchli transport vystrelením. Počas neho môžete samozrejme páliť po nepriateľoch, ale aj byť zostrelený.

Galéria k tovaru