VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Afro Samurai

Afro Samurai

Výrobca: Namco
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Vypredané

Afro Samurai je špičková hra, ktorá Vám zaručí nový, živý herný zážitok ako z filmu. Je pútavá, návyková a naozaj živá. Pridajte sa k hlavnému hrdinovi, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojho otca a vysporiadať sa so súčasným vlastníkom čelenky č. 1.

V hre Afro Samurai sa snúbi tradičná japonská kultúra s funky technológiou a hip hopom – všetko dokopy zaručuje svieži interaktívny zážitok. Hit animovaných televíznych seriálov tak skutočne ožíva!

- Unparalleled Star Power

– Afro samuraja a Ninju Ninju nahovoril Samuel L. Jackson, na hudobnej stránke sa podieľal RZA zo slávneho Wu-Tang Clan a Chuy Gomez, slávny DJ a expert na hiphopovú hudbu.

- Dynamický pohyb postáv

– Afro môže manipulovať úplne so všetkým vo svojom okolí, voľné prostredie je nádherne animované. - Príbeh o pomste

– Afro Samurai využíva všetky klady pôvodnej série, prináša ale množstvo nového materiálu a prostredí, ktoré ocenia ako priaznivci týchto hier, tak i úplní nováčikovia.

- Krv je krásna

– Neokukané grafické spracovanie, tiene a textúry dávajú hre Afro Samurai skutočne jedinečný vzhľad i atmosféru. - Štýl a rytmus – Inovatívny systém, kde hudba ovplyvňuje umelú inteligenciu nepriateľov a doslova tak udáva tón celej hre.

- Elegantné násilie

– Vyvážený pomer medzi štýlovým bojom a akrobatickými kúskami s možnosťou rýchle a dynamicky rozseknúť a roztrhať nepriateľov na kusy.

Galéria k tovaru