VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Overlord 2

Overlord 2

Výrobca: Codemasters
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Vypredané

V pokračovaní akčnej fantasy sa ujmete úlohy Overlada, syna Overlorda z pôvodnej hry. Overlad bude musieť ísť v šľapajách svojho otca a naučiť sa to isté, čo jeho predchodca, a vo finále ho ešte prekonať.

Má to ale jeden háčik. Je doba, v ktorej sa totiž ríša po neblahej skúsenosti z minulosti práve snaží zbaviť všetkej mágie. A susedia sa dozvedia, že dieťa od vedľa je v skutočnosti následovník obávaného tyrana Overlorda. Rozhodnú sa ho spútať, keď v tej chvíli zasiahnu pekelní posluhovači. Desiatky malých potvor na poslednú chvíľu rozoznajú nasledovníka svojho pána, pomôžu mu na slobodu - a práve tu začína nové dobrodružstvo.

Hrdina bude tentokrát bojovať proti Slávnej ríši, ktorá v mnohých ohľadoch paroduje tu rímsku. Vedľa satiry na čokoľvek z doby neskoršej antiky sa ale do hry premietne i veľa moderných tém: globálne otepľovanie, ťažba prírodných zdrojov, či propaganda. Poddaní Zla sa vracajú chytrejší, hrozivejší a sú pripravení bojovať v obrovských bitkách proti armádam slávnej ríše. Naučili sa dokonca osedlať si vlkov aj iné magické príšery, a preto sa môžu do bojov vrhnúť s ešte väčšou vervou a zúrivosťou.

Galéria k tovaru