VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Ninja Blade

Ninja Blade

Výrobca: Microsoft
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Ninja Blade je akčná adventúra zasadená do doby moderného Tokia. Mesto zaplavili paraziti - alfa-chrobáci a rozpútali vlnu násilia a deštrukcie. Budúcnosť ľudstva je na vážkach, preto je zostavený elitný tím, ktorého poslaním je zastavenie nepriateľského útoku a záchrana ľudstva pred úplným vyhladením.

Tešiť sa môžete na:

- Unikátne Ninja schopnosti Používať budeš Ninja Vison na zistenie a analýzu slabých miest nepriateľov, tajných cestičiek a informácií ukrytých v prostredí. K dispozícii budeš mať útok "todomé", ktorým zničíš protivníkovo jadro

- jeho srdce a uštedríš mu smrteľnú ranu. Rozvážna kombinácia oboch schopností bude pre teba dôležitá pre dosiahnutie konečného cieľa.

- Rôznorodosť zbraní, nástrojov a Ninjutsu Rad bojových možností ti poskytnú špecializované ninja schopnosti, rôzne nástroje a zbrane, ktoré budeš používať s ohľadom na bezprostredné okolie a situácie. Dva ostré meče, vystreľovací hák, či granáty a v neposlednom rade Ninjutsu sila, ktorou budeš omračovať nepriateľov, budú tvojimi spoločníkmi počas celého dobrodružstva.

- Interaktívne videosekvencie Počas hry budeš môcť dobre načasovaným a pohotovým zasiahnutím do videosekvencie nakloniť misku váh na svoju stranu. - Moderný realizmus Predlohou prostredia sú skutočné mrakodrapy súčasného Tokia.

Galéria k tovaru