VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Detské

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Výrobca: Activision
Žáner: Detské
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Odosielame do 2 dní

V hre Kung Fu Panda hráči vstúpia do výpravnej, akčnej adventúry v úlohe pandy Po, ktorá majstrovsky ovláda bojové umenie Kung Fu . Hráči sa tu stretnú s učiteľom majstrom Shifu a obávanou päťkou legendárnych majstrov Kung Fu: Opicou, Tigrom, Hadom, Modlivkou a Žeriavom. Hráči sa utkajú s rozmanitými nepriateľmi, prekonajú nebezpečné prekážky, budú manévrovať rozmanitým prostredím a riešiť zložité záhady, aby sa nakoniec stali bojovníkom draka a porazili svojho úhlavného nepriateľa Tai Lunga.

Kung Fu Panda ponúka rozmanitú hru, unikátny co-op, kooperatívne multiplayer módy a množstvo vylepšení postáv. Kung Fu Panda poskytne skvelý zážitok z hry hráčom všetkých vekových kategórií. Charakteristika: - Hráči sa vydajú na cestu k naplneniu predurčenia Poa, aby sa stal bojovníkom draka. Učte a veďte Po, Shifu a obávanú päťku špecializovanú v boji Kung Fu. Zdokonaľte ich schopnosti, aby ste porazili Veľkú Gorilu, Seržanta Vlka a najväčšieho nepriateľa Tai Lunga.

- Kung Fu Panda ponúka jedinečný humor, pohotové dialógy a veselé situácie, ktorými približuje hru hráčom všetkých vekových kategórií.

- Hráči sa naučia ovládnuť špeciálne schopnosti a bojové dovednosti Poa, Opice, Tygra, Zmije, Modlivky a Žeriava. Behom zdokonaľovania hráči objavia a vyskúšajú špeciálne pohyby a zdokonalia schopnosti, ktoré sú typické každému z hrdinov príbehu.

- Hráči preskúmajú 13 stupňujúcich sa úrovní nadväzujúcich na príbeh filmu.

- Bojujte s priateľmi v boji z blízka na rozmanitých bojiskách v úlohe podľa výberu a spoločne zničte nebezpečných nepriateľov.

Galéria k tovaru