VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Stranglehold

Stranglehold

Výrobca: Midway
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický
Dostupnosť tovaru: Odosielame do 2 dní

Vrhni sa do akcie s pištoľou v každej ruke a „daj dole“ bossov organizovaného zločinu, ktorí uniesli tvoju rodinu. Nezastaví ťa nič, aj keby si mal zničiť všetko okolo seba, pretože ich chceš späť. Si desperát a máš svoje vlastné pravidlá - česť rodiny je pre teba všetkým a nebojíš sa nikoho. Stranglehold prináša hyperkinetickú choreografiu boja, ktorá preslávila filmy Johna Woo. Hlavné rysy: Akčná hra podľa Johna Woo Stranglehold ti umožní hrať ako vo filme John Woo. Pištole v oboch rukách, omračujúca hrateľnosť kombinovaná s okolím kde môžeš zničiť úplne všetko dokazuje, že Stranglehold bude tou pravou "tour-de-force". Interakcia s okolím a obojručná streľba on-line prináša tento zážitok na celkom novú úroveň. Úžasná akrobacia a streľba z pištolí.

Užijete si akčné prostredie, skákanie na pohybujúce objekty, behanie po zábradlí, skákaní na luster, to všetko bez prerušenia ustavičnej paľby. Hollywoodske hviezdy Vďaka autorskému podielu Johna Woo je hra podľa jeho scenára a réžie, ale tiež tu vystupujú jeho obľúbení herci, v čele s Chow Yun-Fat v úlohe inšpektora Tequily. Intenzívne boje Bojujte s nepriateľmi v móde Tequila Time, takže vy sa pohybujete a zameriavate v reálnom čase, zatiaľ čo svet sa dramaticky spomalí.

To všetko v kombinácii so skvelou akrobaciou. Unreal 3.0 a Havok Hra je postavená na modifikovanej verzii Unreal 3.0 engine spoločne s fyzikálnym systémom Havok. Vďaka tomu je hra omračujúca svojou grafikou a neuveriteľná fyzika umožňuje, že všetko sa dá zničiť, všetkým sa dá hýbať a tak sa prostredie stále mení podľa toho ako riešite rôzne situácie.

Galéria k tovaru